KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Veel gestelde vragen

Mogen alle fietsen gratis mee in de trein?

In de leveringsvoorwaarden van de NS staat “de fiets moet vouwbaar zijn” (dit is overigens het enige criterium wat de meeste vervoerders in hun voorwaarden hebben opgenomen). Een goede tip: Als de fiets niet in de coupé kan staan, zet de fiets met een AXA krulkabel op slot op het balkon.

Kunt u de fiets repareren als er problemen zijn?

JA, uiteraard! we werken met gediplomeerde monteurs en zijn 5 dagen per week bereikbaar, de winkel werkplaats is van dinsdag t/m zaterdag geopend. (Dat is het verschil met de meeste internetaanbieders).

Verzend u ook naar het buitenland?

Wij verzenden wereldwijd middels  POSTNL  of DHL binnen Nederland berekenen wij € 10,- door aan de klant voor vouwfietsen en onderdelen, de buitenlandtarieven worden automatisch berekend bij bestelling.

Welke fiets past het best bij mij?

Deze vraag is welhaast niet door ons te beantwoorden. Wij krijgen deze vraag echter meerdere keren in de week. Stel uzelf de volgende vragen:
Hoe intensief wordt de fiets gebruikt? U zult begrijpen dat een fiets die dagelijks wordt gebruikt van een andere kwaliteit dient te zijn dan een “vakantiefiets” De Amerikaan zegt het treffend, “you get what you’re paying for” en helaas gaat dat ook voor vouwfietsen op.

Past er een kinderzitje op een vouwfiets?

Dit is niet helemaal de bedoeling van de ontwerper geweest. Bij sommige modellen bestaat de mogelijkheid, wij adviseren u met klem veiligheidaspecten niet uit het oog te verliezen!

Passen er zijtassen op een vouwfiets?

Op 16″en 20″modellen passen géén zijtassen, wel een klemveermand bovenop de drager. Deze is bij te bestellen. Op 24″en 26″modellen passen wél zijtassen.

Wat voor slot past er op een vouwfiets?

Een frameslot mét insteekkabel om de vouwfiets “vast aan de wereld” te maken is bij veel modellen de beste oplossing. Dit voldoet dan gelijk aan de criteria die verzekeraars hanteren.

Wat zijn uw openingstijden ?

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur

Moet ik op een High-Speed E-bike een helm op?

Met 45km per uur rijdt u 12,5 meter per seconde! Het is vanaf 2017 verplicht,WIJ vinden dat u het aan uzelf verplicht bent. Het snelheidsverschil tussen U en uw medeweggebruikers veranderd sterk met een High-Speed E-bike, neem dat mee in uw overwegingen.

Bij u in de regio

Wilt u een gratis proefrit maken? Of wilt u vrijblijvend langskomen om onze collectie te zien? Woont u in de buurt van:

Kom langs in onze showroom!

[vcex_spacing size=”20px” visibility=”hidden-phone”]