KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Retourneren & annuleren

bikesRetourneren Bij The CoolBikingCompany

Zichttermijn & retourregels
Je hebt ( mits een artikel speciaal voor jou of naar jouw wens of specificatie is gemaakt) het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroeping termijn verstrijkt 14 dagen na de dag:
• waarop het artikel in je bezit is:
• bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen:
• bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.
Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door:
• het geven van een retouropdracht via onze site, of via een van onze medewerkers.
• Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog 14 dagen gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren

Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

  • het artikel compleet is
  • in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.
  • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Sommige artikelen kun je niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we buiten voor jou aangepast maatwerk ook onderdelen die wij niet op voorraad hebben, maar die echt specifiek voor jou bij de fabrikant worden besteld.

Bij elke levering ontvang je een aflever /pakbon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om alleen deze pakbon mee te sturen .

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug.

Het bedrag staat binnen 5 dagen na verwerking van het retour op je rekening. Als je de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij ook de verzendkosten terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Als je nog facturen met een betalingsachterstand open hebt staan, storten wij niet terug. We verrekenen het bedrag dan met dit openstaande saldo