KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

Elektrische vouwfiets ideaal voor u!

Gaat u vaak met de trein richting het werk, maar moet u hierbij ook een groot stuk lopend nog overbruggen? Dan is een elektrische vouwfiets ideaal voor u! Met een elektrische vouwfiets heeft u vele voordelen: u kunt de vouwfiets makkelijk meenemen met de trein en eenmaal onderweg bent u snel dankzij de elektrische motor. In dit blog leest u meer over de voordelen van een elektrische vouwfiets kopen bij The Cool Biking Company!

De handige elektrische vouwfiets

Als eerst: hoe werkt een elektrische vouwfiets? En hoe komt het dat deze zo handig is voor in de trein? De elektrische vouwfiets kunt u gemakkelijk via een scharnier in- en uitklappen. Naast dat een elektrische vouwfiets vaak al een stuk kleiner is dan een normale elektrische fiets, heeft u ook nog eens het gemak dat deze dubbel te klappen is. Dat betekent dat hij extra klein is en daarom makkelijk met u mee de trein of bus in kan. Eenmaal uit de trein klapt u de fiets uit via een speciaal scharnier in het midden van de bovenbuis en kunt u naar uw werk of huis toe fietsen.

Scharnier bij het achterwiel

Andere vouwfietsen hebben soms geen scharnier in het frame, maar hebben er een bij het achterwiel waardoor dit wiel naar binnen gevouwen kan worden en het stuur kan worden ingeklapt. Op deze manier is de fiets nog makkelijker mee te nemen!

Een nieuwe elektrische vouwfiets kopen?

Elektrische vouwfiets en vrije tijd

Een elektrische vouwfiets kopen is niet alleen ideaal voor de stukken tussen uw werk, de trein en uw huis. U kunt de vouwfiets ook lekker gebruiken voor in uw vrije tijd. Sommige mensen zeggen dat een elektrische fiets u lui maakt, maar niets is minder waar. Het blijkt namelijk dat mensen met een elektrische vouwfiets juist meer kilometers gaan maken dan mensen met een normale fiets. De redenen hiervoor zijn:

  • geen last van tegenwind
  • geen angst voor vermoeidheid
  • niet opzien tegen een lange terugweg

Interesse in een elektrische vouwfiets kopen?

Als trotse eigenaar van een elektrische vouwfiets blijft alleen het leuke van fietsen over. De motor ondersteunt u en daardoor wordt uw wereld veel groter dan hij was. Bent u ook aan het overwegen om een elektrische vouwfiets te kopen? Wij zeggen: dat is een goede investering! Voor vragen of bij interesse in een elektrische vouwfiets kunt u vrijblijvend contact opnemen met de experts van The Cool Biking Company. Bekijk onze collectie online of kom langs in onze showroom. Voor vragen belt u 085 – 7735355.