KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Elektrische vouwfietsen kopen

Elektrische vouwfietsen kopen bij de The Cool Biking Company

The Cool Biking Company is een specialist op het gebied van fietsen en zeker ook wat betreft elektrische vouwfietsen. Je kunt de beschikbare modellen fysiek bewonderen (en uitproberen) in de winkel annex showroom in Landsmeer. Als je al weet wat je nieuwe elektrische vouwfiets gaat worden, kun je uiteraard ook online bestellen.

Waarom The Cool Biking Company?

Misschien zegt het je iets als we je vertellen dat The Cool Biking Company dé speciaalzaak is op het gebied van vouwfietsen in de hele Benelux? Anders gezegd: als je hier niet slaagt voor een elektrische vouwfiets, slaag je nergens. The Cool Biking Company is dealer van verschillende merken, zoals Birdy, Brompton, Dahon, Gocycle, Qwic, Riese & Muller en Tern. Inderdaad: zoveel keuze vind je nergens anders. Bijna alle modellen van dit unieke aanbod zijn ook nog eens uit voorraad leverbaar. Je fietst als het ware zo elektrisch de (digitale) winkel uit.

Eerlijk en persoonlijk advies

Natuurlijk wil The Cool Biking Company je graag een gave elektrische vouwfiets verkopen. Maar we vinden ´t veel belangrijker dat je blij en tevreden bent je aanschaf. We vinden het prettig als je nog eens terugkomt met positieve verhalen en je familie en vrienden ons ook weten te vinden. Daarom geven we u gegarandeerd een eerlijk en heel persoonlijk advies. De elektrische vouwfiets die de klant vóór je kocht, hoeft immers niet je perfecte vouwfiets te zijn. We wegen alle aspecten die voor je van belang zijn mee. Wij bieden je onze expertise, je maakt uiteindelijk zelf de keuze.

Perfectie als motivatie

Bij The Cool Biking Company doen we het niet voor minder dan 100%. We leveren alleen perfect materiaal en willen ook alleen 100% tevreden klanten. The Cool Biking Company bestaat al sinds 1981 en we blijven streven naar optimalisatie. We willen zoveel mogelijk Happy Cool Bikers hebben rond rijden. We leggen de lat inderdaad erg hoog voor onszelf maar je profiteert daarvan. Het geeft je immers de garantie dat je keuze voor elektrische vouwfietsen kopen bij The Cool Biking Company de beste is.

Klanttevredenheid

Dat laatste blijkt wel uit de klanttevredenheid van onze klanten. We zijn Select Partner van de BOVAG en scoren gemiddeld een 9,4 waar we heel erg blij mee zijn. Maar ook de eventuele kleinste puntjes van kritiek nemen we mee als feedback. Waar mogelijk voeren we veranderingen door, om die score nog hoger te krijgen. We streven dus niet alleen naar perfectie maar zijn ook kritisch naar onszelf. Je profiteert als potentiële klant van onze mentaliteit. je neemt toch ook geen genoegen met minder?

Service center

Goed voor je om te weten, voor als je elektrische vouwfiets een onderhoudsbeurt nodig heeft: The Cool Biking Company heeft een eigen service center met zeer vakkundig personeel. Dat is natuurlijk ook handig als je elektrische vouwfiets een beurt nodig heeft.

Elektrische vouwfietsen geven vrijheid

De vouwfiets bestaat al heel erg lang. De elektrische fiets raakt ook steeds meer ingeburgerd. Elektrische vouwfietsen zijn nog wat minder bekend maar zijn wel een geweldige combinatie van beide fietsen. Je klapt je elektrische vouwfiets in en neemt hem mee de trein in of legt hem achterin de auto. Ter plaatse aangekomen vouw je hem simpelweg uit en vervolgt je route elektrisch fietsend. Ook voor mensen met een boot is een elektrische vouwfiets een uitkomst. Behalve op het dak kunt u een opvouwbare fiets ook prima in je boot leggen. Even uitvouwen en je fietst zo vanaf de kade de stad in.

Hoe leuk is het om een stad te verkennen op je eigen elektrische vouwfiets? Hoe fijn is het om minder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer en in een drukke stad rijen auto’s voorbij te fietsen? Elektrische vouwfietsen geven een gevoel van vrijheid, dat zul je gaan ervaren. Door hun compacte vorm zijn elektrische vouwfietsen ook het ideale vervoermiddel als je niet al te ver van je werk woont. Ze worden ook steeds meer gebruikt voor het afleggen van de laatste kilometers vanaf een station. Maar ook als je dagelijks verschillende klanten bezoekt, is het een snel en handig vervoermiddel. Door de mogelijkheid van het snelle inklappen, zet je hem ook makkelijk ergens binnen neer, waar niemand er hinder van heeft. Wellicht maal je op die manier nog meer mensen enthousiast!

Elektrische vouwfietsen kopen doe je bij The Cool Biking Company

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk onze elektrische vouwfietsen van topkwaliteit. Maak een keuze uit onze gerenommeerde merken. Vragen? Meer specs? Proefrit maken? Geen probleem! Bij The Cool Biking Company staan we graag voor je klaar! Neem contact op via het contactformulier en we reageren zo spoedig mogelijk terug. Liever direct contact voor het kopen van elektrische vouwfietsen? Bel tijdens de openingstijden 020–7722130.

Graag tot ziens bij The Cool Biking Company!