KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

De voordelen van de e-bike

E-bike wint aan populariteit!

Wellicht heeft u al mensen voorbij zien komen in het verkeer op een elektrische fiets, ofwel e-bike. Steeds meer mensen weten de voordelen van de e-bike te waarderen. Waar het voorheen met name ouderen waren die zich middels een e-bike van A naar B verplaatsen, zijn het nu ook de jonge, werkende professionals die het gemak ervan ervaren. Maar wat zijn de voordelen van de elektrische fiets eigenlijk? U leest er meer over in dit blog.

De voordelen van de e-bike

E-bike

  Comfort

Een van de voordelen die met het rijden op een e-bike behaald kan worden is comfort. Door de trapondersteuning ervaren veel mensen dit als een wind in de rug. U moet dus nog wel trappen om vooruit te komen, maar door de trapondersteuning wordt dit veel lichter. Ideaal als u wind tegen heeft of bergop moet fietsen!

  Lange afstanden

Met een gewone fiets is het wellicht niet aan te raden om enorm lange afstanden af te leggen (mits u natuurlijk over een wielrenner beschikt of van recreatief fietsen houdt!). Met een e-bike wordt het ook makkelijker om langere afstanden te overbruggen. Het is wel aan te raden u goed te laten adviseren over de soort accu die deze afstanden ondersteunt.

E-bike voordelen

e-bike

✔  Milieuvriendelijk

Waar u normaal gesproken de auto zou pakken om naar werk of school te gaan (of voor de dagelijkse boodschappen), is de e-bike een milieuvriendelijk alternatief.

In veel gevallen kan de accu van de elektrische fiets zelfs gerecycled worden, dus wanneer u voor de e-bike kiest, kiest u voor een schoner milieu.

✔  Ontwijk de file

Bent u het zat om elke ochtend en avond in de file te staan van of naar uw werk? Dan is de elektrische fiets de oplossing! U kunt behendig door het verkeer manoeuvreren en op snelle wijze op de plaats van bestemming komen. Ideaal voor woon- werkverkeer. En vergeet het gemak van het parkeren ook niet! Waar u met de auto wellicht rondjes moet rijden om een dure parkeerplek te vinden, zet u de elektrische fiets eenvoudig voor de deur.

Wat maakt The Cool Biking Company uniek?

Wij zijn de best gesorteerde vouwfiets-speciaalzaak van de Benelux! Bijna alles wat op de site wordt getoond staat is ook rijklaar voor je in de winkel, alle topmerken bij elkaar!

Wij zijn select-dealer van Brompton, Gocycle en Dahon en hebben wij vele modellen op voorraad. Dat is uniek in Nederland en omstreken. Ook zijn wij select-dealer van Birdy, Tern, Riese & Müller en Qwic. Zoveel keuze vind je nergens.

Stromer e-bike

Enthousiast? Vraag om advies!

Bent u enthousiast geworden over de e-bike? Laat u dan adviseren door een e-bike specialist. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze website van The Cool Biking Company en ervaar zelf de mogelijkheden van de e-bike!

[vcex_button url=”https://thecoolbikingcompany.com/product-categorie/elektrische-fietsen/” custom_background=”#9c5da0″ custom_color=”#ffffff” font_weight=”bold” align=”center”]Bekijk onze E-bikes[/vcex_button]