KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

Ongeëvenaarde kwaliteit : De Gocycle GXi-vouwfiets

De Gocycle GXI vouwfiets is van pure kwaliteit. Bij The Cool Biking Company leggen we je graag uit waarom de Gocycle GXI vouwfiets een goede aankoop is.

De elektrische vouwfiets heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt. In dit blog bespreken we graag de Gocycle van ontwerper Richard Thorpe. In 2019 vierde Gocycle zijn 10-jarig bestaan. Ontwerper Richard Thorpe werkte voor het automerk McLaren, maar is daar gestopt om zijn eigen droomfiets te ontwikkelen. Richard wilde een nieuwe standaard in lichtgewicht, compacte topfietsen neerzetten en dat is gelukt!

De Gocycle fietsen hebben:

  • een lichtgewicht frame
  • een subliem bevestigingssysteem voor de wielen (je haalt de wielen er in een handomdraai af).
  • een achterwielophanging bestaande uit een zelfdragende kettingkast met daarin een volledig onderhoudsvrije kettingspan-inrichting.
Gocycle GXi-1

Is deze topfiets geschikt voor een brede doelgroep?

Als select dealer delen wij graag onze ervaring met dit merk en geven advies op maat:

  • al meerdere klanten laten hun auto thuis en gaan hiermee naar het werk (geen file en geen parkeerprobleem).
  • als stadsfiets fietst hij optimaal, zeker met bagagedrager en eventueel gecombineerd met een stuurtas.
  • ideaal op vakantie (standaard mee in de caravan, camper of auto).
    erg makkelijk voor bootbezitters voor ritjes aan wal of om de omgeving te ontdekken.
  • Als select dealer krijgen we veel feedback van onze klanten. We horen vaak dat als je eenmaal een elektrische vouwfiets bezit, deze ook veel vaker meeneemt dan een ‘gewone’ fiets.

De Gocycle GXI vouwfiets is van pure kwaliteit

Fietsen wordt nog populairder

In deze tijden dat men liever het openbaar vervoer niet gebruikt, is de trend om de vouwfiets te gebruiken nog groter geworden. Zowel in grote steden en in binnen- en buitenland is de fiets in het straatbeeld niet meer weg te denken. Gemakkelijk naar je bestemming kunnen fietsen, zonder file, parkeerproblemen of niet gedwongen worden om dicht op elkaar te moeten reizen in overvolle metro’s of treinen. Wel zo veilig dus!

Wie vaak met het openbaar reist in de stad en nu een alternatief zoekt om makkelijk van a naar b te kunnen, dan is de Gocycle GXI een echter aanrader. Meerdere afspraken op 1 dag en op verschillende locaties? Geen probleem. De Gocycle GXI is binnen 10 seconden opvouwbaar.

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden

Kortom dit is een superlichte, elektrische vouwfiets geheel in de perfecte Gocycle stijl. Op onze Gocycle pagina kun je deze fiets en accessoires bekijken en bestellen.
Aan kwaliteit hangt ook een prijskaartje, maar dan heb je ook wat, namelijk een onderhoudsarme topfiets. Ook leasen, fiets van de zaak is een optie, vraag naar de mogelijkheden of stuur ons een email naar info@thecoolbikingcompany.com met je vragen en/of wensen.

The Cool Biking Company

thecoolbikingcompany-Gocycle_White_GXi_Persp_L_Front_WhiteBG_4fr_01
Gocycle
thecoolbikingcompany-Gocycle GXi-10-outdoor

bron: tweewieler.nl