KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

E-bike kopen bij de lokale fietsdealer? Doen!

Met een druk op de knop een aankoop doen is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering lijkt het wel. Online winkelen is snel, makkelijk maar helaas niet zonder gevaren. Zeker grotere aankopen en producten die vaak individueel afgesteld moeten worden kunnen nogal eens voor teleurstelling zorgen als deze online worden aangeschaft. Zo ook de aankoop van de elektrische (vouw)fiets. Wij geven je daarom vijf redenen waarom je je elektrische fiets (ofwel e-bike) het beste bij een lokale fietsenwinkel of bij een erkend online fietsdealer kunt aanschaffen.

Custom Name761
E-bike Rotterdam

1 – Persoonlijk en deskundig

Een lokale fietsenwinkel of erkend (online) fietsdealer is vaak dichtbij waardoor je snel geholpen kunt worden, zeker wanneer er sprake is van een reparatie of mankement. Er is tijd voor persoonlijk advies, servicebeurten en reparaties zijn makkelijk te regelen. Daarnaast is er vaak een hoop (jarenlange) kennis en kunde in huis, waardoor je optimaal geholpen kunt worden.

2 – Proefrit maken

Een ander voordeel van het kopen van een elektrische fiets bij een lokale fietswinkel, is dat je een proefrit in je eigen buurt kunt maken. De stukken die je wil gaan fietsen zijn waarschijnlijk met name in de eigen omgeving, waardoor het maken van een proefrit voor meer beleving zorgt. Je weet wat je in jouw buurt aan je e-bike hebt en je krijgt meer gevoel bij het elektrisch fietsen. Nog een pluspunt dus!

3 – Onderhoud

Het is hierboven al eens benoemd, maar zeker voor onderhoud en reparaties is het fijn bij een lokale fietsenwinkel terecht te kunnen. Je wordt er vaak snel geholpen, men weet vaak welke e-bike je hebt aangeschaft en wat jouw wensen zijn waardoor service en onderhoud op jou en jouw e-bike kunnen worden afgestemd.

4 – Beleving

Naast de hierboven meer praktische genoemde punten, draait het bij de aankoop van een e-bike natuurlijk ook om een stukje beleving. Ervaren wat het elektrisch fietsen voor jou kan betekenen. Verschillende e-bikes testen, je laten informeren … het zijn allemaal zaken waar bij de lokale fietsenwinkel uitgebreid de tijd voor wordt genomen.

5 – Meer mogelijk

Uiteraard het persoonlijk contact en de verdere mogelijkheden die we kunnen bieden, zoals advies op maat in accessoires en instellingen van uw (elektrische-) vouwfiets. Of net dat extra stukje service zodat uw fiets helemaal afgemonteerd klaar staat, zodat u direct op de fiets kunt stappen en kunt genieten van uw nieuwe e-bike.

Als erkend e-bike dealer hebben we een ruim assortiment e-bikes, elektrische vouwfietsen en accessoires op voorraad. Kom gerust langs om je uitgebreid te laten adviseren in onze winkel en maak een proefrit op de e-bike van jouw keuze: we hebben er verschillende uit voorraad leverbaar!

Kortom, bij The Cool Biking Company helpen wij u met deskundig advies en service.