KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Brandwerende accutas Mirage

Deze Brandwerende accutas Mirage ofwel ‘ebike battery safe’ van Mirage is een oplossing voor het veilig opslaan, vervoeren en laden van fiets accu’s. Een fiets accu is opgebouwd uit diverse cellen en als deze tot ontbranding komt is het vrijwel niet te blussen. De brand ontstaat meestal bij 1 cel maar gaat als een kettingreactie door de hele accu heen. Dit gaat met explosies gepaard, waarbij enorme hitte (tot 1200 graden) en rook vrijkomt. Deze brandwerende accutas heeft zware testen goed doorstaan.

+ ideaal voor onderweg (weekendje weg of vakantie)
+ gebruik in huis, garage, showroom en verhuur van e-bikes.

Formaat 25 x 65 cm (buitenmaat)

Aanbieding €64,95

Brompton Electric City bag – 20 liter

De Brompton Electric City bag – 20 liter is ter vervanging van de standaard meegeleverde ‘Essential bag’ van 1,5 liter. De grotere ‘Commuter bag’ verbergt en beschermd uw accu maar ook uw andere persoonlijke spullen.

Kleur: zwart

Brompton toolkit

De Brompton toolkit of gereedschapsset is compact en zeer licht van gewicht.
Alles wat je nodig hebt om een lekke band te repareren en courante reparaties en aanpassingen uit te voeren.

Gocycle accu snellader

De Gocycle accu snellader versnelt het opladen van je Gocycle en wordt niet standaard met een nieuwe Gocycle GS en GX meegeleverd, wel bij een GXi. Na het aansluiten van de oplader wordt de batterij in ca. 3,5 tot 4 uur opgeladen. De oplader is geschikt voor de G2 (met nieuwe G3 batterij), G3, G3C, GS, GX en GXi.

Het betreft hier de batterij oplader, kabel en stekker.

Gocycle bagagedrager

De lichtgewicht Gocycle bagagedrager is op maat gemaakte en integreert perfect met G1, G2, G3- en GS modellen. Met de robuuste 14 mm diameter buis is deze drager geschikt voor de meest moderne fietstassen. Hierdoor kunt u uw boodschappen, laptop of andere spullen meenemen. In combinatie met de stuurtas kunt u zelfs op vakantie …

Niet geschikt voor de GX-modellen.

Gocycle stuurtas

Gocycle stuurtas
Vele Gocycle gebruikers gebruiken hun fiets voor dagelijks woon-werkverkeer en voor eventuele boodschappen. De tas is multifunctioneel en ideaal voor zakenmensen, dagjesmensen en voor de snelle boodschappen. De stuurtas heeft veel opbergruimte, met aan de zijkant en aan de achterzijde extra opbergvakken die met behulp van een trekkoord je spullen vast kunnen zetten. De ruimte in de tas is enorm en voor tablets en/of laptops een speciaal gewatteerde plek van 350x270x40mmm, met de aanwezige ritsen zijn de vakken goed te sluiten zelfs als je handschoenen aan hebt. Geïnspireerd door Gocycle’s gepatenteerde Pitstopwheel® kan de stuurtas met één simpele beweging moeiteloos worden losgemaakt of opnieuw vastgezet worden.

Mirage spiegel ‘luxury’ met klem – links

Een Mirage spiegel ‘luxury’ met klem – links is een veilige en doordachte spiegel voor op de fiets. Het begint al bij de bevestiging op het stuur, een kunststof laag voorkomt beschadiging van het stuur en de lange steun van deze spiegel is licht van gewicht (aluminium). De kogelbevestiging van de spiegel zorgt voor een optimale verstelbaarheid en tevens maakt dit dat de spiegel makkelijk ingeklapt kan worden bij vervoer. Aanbevolen voor gebruik bij hoge(re) snelheden voor elektrische fietsen en speed-pedelecs.

+ behuizing en steun van hoogwaardig kunststof
+ makkelijk instelbaar voor elke hoek
+ roestvrij bevestigingsmateriaal
+ spiegel verweert niet en is beveiligd bij breuk
+ voorzien van vlak glas, vervormt het beeld niet

Aanbieding € 29,95

Mirage spiegel ‘luxury’ met klem – rechts

Een Mirage spiegel ‘luxury’ met klem – rechts is een veilige en doordachte spiegel voor op de fiets. Het begint al bij de bevestiging op het stuur, een kunststof laag voorkomt beschadiging van het stuur en de lange steun van deze spiegel is licht van gewicht (aluminium). De kogelbevestiging van de spiegel zorgt voor een optimale verstelbaarheid en tevens maakt dit dat de spiegel makkelijk ingeklapt kan worden bij vervoer. Aanbevolen voor gebruik bij hoge(re) snelheden voor elektrische fietsen en speed-pedelecs.

+ behuizing en steun van hoogwaardig kunststof
+ makkelijk instelbaar voor elke hoek
+ roestvrij bevestigingsmateriaal
+ spiegel verweert niet en is beveiligd bij breuk
+ voorzien van vlak glas, vervormt het beeld niet

Aanbieding € 29,95

Stromer accu 618Wh

De Stromer accu 618Wh maar ook de andere varianten zijn compatibel met elke Stromer e-bike. Het exacte bereik hangt af van verschillende factoren, onder andere het geselecteerde ondersteuningsniveau, de wind of de hellingsgraad. Deze 48 Volt accu is eenvoudig op te laden met en zonder verwijderen van de accu uit de fiets. Deze accu is geschikt voor de zeer krachtige Stromer motor.
Ook handig als reserve accu of voor een hele lange trip of vakantie.

Stromer accu 814Wh

De Stromer accu 814Wh maar ook de andere varianten zijn compatibel met elke Stromer e-bike. Het exacte bereik hangt af van verschillende factoren, onder andere het geselecteerde ondersteuningsniveau, de wind of de hellingsgraad. Deze 48 Volt accu is eenvoudig op te laden met en zonder verwijderen van de accu uit de fiets. Deze accu is geschikt voor de zeer krachtige Stromer motor.
Ook handig als reserve accu of voor een hele lange trip of vakantie.

Stromer accu 983Wh

De Stromer accu 983Wh maar ook de andere varianten zijn compatibel met elke Stromer e-bike. Het exacte bereik hangt af van verschillende factoren, onder andere het geselecteerde ondersteuningsniveau, de wind of de hellingsgraad. Deze 48 Volt accu is eenvoudig op te laden met en zonder verwijderen van de accu uit de fiets. Deze accu is geschikt voor de zeer krachtige Stromer motor.
Ook handig als reserve accu of voor een hele lange trip of vakantie.

telefoonhouder Minoura

telefoonhouder Minoura:
Toepassing: voor smartphones (en hoezen) van 55 – 85mm breed en 6 – 18mm diep
Stuurdiameter: ø28 – 35mm
Montage d.m.v.  snelspanner, voor op stuur- of stuurpen
Aanbieding van € 54,85 nu voor € 39,95

Urban Arrow – bagagedrager

Urban Arrow – bagagedrager voor extra bagage achterop zodat u nog meer kunt meenemen op uw Family. Als deze drager is gemonteerd kan het zadel gewon ver naar beneden gezet worden.

Het snoer voor het achterlicht kan door de buis van de drager naar het achterlicht geleid worden. Deze drager past op alle modellen Urban Arrow vanaf 2014

De bagagedrager is er in de kleuren zwart en wit.

 

 

Urban Arrow – bagagenet

Urban Arrow – bagagenet
Met deze handige accessoire beschermt u uw zware en/of breekbare spullen en glijden ze niet door de bak als u stevig doorfietst. Het kan eenvoudig bevestigd worden aan de bodem en zijwand.

Urban Arrow – Maxi Cosi adapter

Door een Maxi Cosi adapter te installeren, kunnen zelfs de jongste kinderen met de Family-bakfiets worden vervoerd. U kind heeft alle voordelen en zekerheden aangeboden door de Maxi Cosi stoel. In de adapter is ook een lichte vering zodat de stoel soepel mee beweegt met de fiets.

De Maxi cosi beugels van Urban Arrow worden aan de binnenkant van de bak gemonteerd. De Maxi cosi wordt in de adapters geklikt.

Voordelen van deze beugels:

+ geen ruimte verlies in de bak bij geen gebruik
+ in hoogte verstelbaar
+ makkelijke montage

Urban Arrow – regenhuif

Deze regenhuif voor de Urban Arrow Family zorgt er niet alleen voor dat uw kinderen droog zitten maar ook u wordt beschermd tegen de regen. Daarnaast beschermt deze regen ’tent’ uw kinderen ook heel goed tegen de koude rijwind. En heel veel kinderen vinden het erg gezellig in hun tentje. Er zijn Urban Arrow Regenhuiven beschikbaar voor de Family en Shorty fietsen. Alle regenhuiven zijn compatibel met de Urban Arrow Poncho want zo zit niet alleen je kroost goed onder de pannen maar jij ook.

Urban Arrow Family – extra bank

Met de extra bank kunt u een comfortabele stoel creëren voor een derde passagier. Deze extra zitplek heeft een eigen veiligheidsgordel en klapt op als een bioscoopstoeltje als u de ruimte wilt gebruiken voor extra boodschappen.

Standaard wordt de Family geleverd met een bank inclusief 2 sets veiligheidsgordels.

verlichtingsset IKZI-light – USB oplaadbaar

De verlichtingsset IKZI-light – USB oplaadbaar is compact, oplaadbaar en helder. Zien en gezien worden is hier het motto!

+ USB oplaadbare LED fietsverlichting set met batterij indicatie
+ praktische koplamp die als zaklamp kan functioneren
+ super helder en krachtige witte en rode LED verlichting
+ l
icht, compact en waterdicht
+ standlicht en knipperlicht
+ zichtbaar tot 600 meter

Aanbieding € 19,95

Vouwfiets koffer Brompton

Deze koffer van hard materiaal is de perfecte bescherming tijdens transport en opslag van uw Brompton. Makkelijk mee te nemen en mag zelfs mee in het vliegtuig.

Afmetingen binnenzijde: 61,0 x 61,0 x 22,9 cm

Vouwfiets tas Brompton

Perfecte tas om uw Brompton te vervoeren en te beschermen. Over 2 zijden een lange sterke rits en draagriem. De transporttas is gemaakt van dikker materiaal dan een transport- of vouwfietshoes en is volledig af te sluiten als de fiets in de tas zit. Deze is aan de handvatten te dragen.