KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Wie wij zijn

[prima_vimeo id=”55999718″ width=”700″ height=”386″]

The Cool Biking Company is sinds 1981 actief in de fietsen branche! 

rene`Een nieuw gezicht op een vertrouwde locatie`

The Cool Biking Company in Landsmeer is helemaal klaar. In de showroom staan alle vouwfietsen opgesteld en zijn ook alle fietsonderdelen, fietskleding, accessoires, kinderzitjes, sloten enzovoorts direct mee te nemen. Desgewenst wordt in de werkplaats het onderdeel direct gemonteerd op de fiets. Naast de artikelen die op deze website staan zijn ook `normale` fietsen van vele merken als Koga / Gazelle / Merida/ Qwic in de winkel te zien en te proberen. En alles tegen messcherpe prijzen!

“Ik heb nu 32 jaar ervaring in de rijwiel- & rijwielonderdelen-branche dus met mijn expertise kan ik u een eerlijk en vakkundig advies geven. Ik hoop u snel te ontmoeten in de winkel in Landsmeer!”

René van Dongen

De supermoderne werkplaats wordt bemand door o.a. Myron, Peter Paul, Jostijn en Rick. Myron is all-round fietsmonteur en probeert met zijn team alle (kleine) reparaties á la minute uit te voeren.”Deze prachtige werkplek heeft al het specialistische gereedschap waarmee ik mijn werk snel en vakkundig kan uitvoeren.” aldus Myron.

“Tevens zijn bijna alle fietsonderdelen hier op voorraad, ik hoef zelden `nee` te verkopen.”
“Zelfs specialistische racefiets- en mountainbike-onderdelen hebben we hier liggen. Dat werkt zeer prettig voor mij en voor de klant!”
Myron heeft, voordat hij bij The Cool Biking Company kwam, gewerkt bij Gazelle Cycle Centre Purmerend.