KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Waarom een Brompton

Waarom een Brompton vouwfiets wel veel geld, maar  niet duur is !

Graag vertelt The Cool Biking Company als best gesorteerde en grootste vouwfiets specialist van de BeNeLux u waarom een Brompton wel veel geld, maar niet duur is.

brompton-stad

Wij weten waarover we praten, door de grote  aantallen vouwfietsen die wij verkopen ( en onderhouden / repareren) kunnen wij zeggen alle soorten vouwfiets gebruikers tot onze clientèle te kunnen rekenen.  Een gebruiker die een vouwfiets heeft om mee op vakantie te nemen als hij 2 weken gaat kamperen en een vouwfiets nodig heeft om naar de kampeerwinkel te gaan is een andere gebruiker dan een forens die dagelijks 2 x 10 km moet fietsen. Het verschil is dan namelijk 5000km per jaar.  Voor deze laatste gebruiker ( de zeer goede rijeigenschappen zelf nog even buiten beschouwing gelaten) is er maar één vouwfiets die 15 tot 20 jaar meegaat, en dát is een Brompton!

Wij als Brompton dealer hebben de kennis én alle speciaal gereedschappen in huis om uw /een Brompton 2 x volledig te reviseren. Hiermee komt de reële levensduur van een Brompton op 15/20 jaar! ( afhankelijk van de intensiteit van gebruik en mate van onderhoud.  Je hoeft geen econoom te zijn om de volgende rekensom te kunnen volgen:

brompton-train

Brompton ( gemiddelde prijs) € 1250,00 : 20 (jaar) : 5000 (km) =  € 0.01 per kilometer.  Tel hier hetzelfde bedrag nog eens bij op voor onderhoud en revisie, dan heeft u voor € 125.00 per jaar een mobiliteitsoplossing die u nooit in de steek laat, overal mee naar toe kan, zelfs in de garderobe van restaurants / theater enz. ( let er maar eens op).  Werkelijk geen enkel merk vouwfiets kan hier tegenop.

Waarom kan geen merk met de prijs/ kwaliteitverhouding van Brompton wedijveren? 
Brompton doet op geen enkel onderdeel concessies aan de kwaliteit. Tot op het kleinste boutje of moertje, het is het beste wat er te koop is! En zo maken ongeveer 1200 tot 1250 onderdelen  ( afhankelijk van de uitvoering) die volledig met de hand in elkaar worden gezet dit tot een eindproduct van een kwaliteit die niet te overtreffen is.

U als zoekende in het “vouwfiets-doolhof” kunnen wij bedienen met een gamma aan vouwfietsen van € 300 tot € 3000 , allemaal op voorraad en wij helpen u graag om de fiets uit te zoeken die het beste aansluit op Uw noden en behoeften.

Tussen de eerder gememoreerde “camping-gebruiker” en de “full-time forens” zitten nog heel veel andere gebruikers, daarom hebben wij ook heel veel andere fietsen!

Zoals met alles in het leven,  “you’re  getting what you pay for” ,… en helaas is het met vouwfietsen niet anders. Wij helpen u graag én met deskundigheid graag verder bij het maken van de juiste keuze om te voorkomen dat u de vreugde van de aanschafprijs vergeten bent als de problemen voortduren.

Tot ziens bij The Cool Biking Company