KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Vouwfietsen kopen

Een vouwfiets kopen? The Cool Biking Company!

Je bent op zoek naar een vouwfiets en je ziet door de bomen het bos niet meer. Je hebt al diverse websites bekeken en misschien ben je ook al eens een fysieke winkel binnen gelopen. Het liefst zou je jullie nieuwe vouwfietsen kopen bij een bedrijf dat Select BOVAG-partner is, een groot aanbod heeft en uitstekende klantbeoordelingen krijgt. Hier komt het goede nieuws: dat bedrijf bestaat! De naam is The Cool Biking Company! Ben je ze nog niet tegen gekomen? Of ben je er te snel voorbij gesurft of gefietst? Dat moet een vergissing zijn. We vertellen je hieronder waarom.

De vouwfiets is hot

Een vouwfiets is een erg handig en snel vervoersmiddel, zeker in een grote stad. Je gaat vaak sneller van A naar B met zo’n opvouwbare fiets dan met de auto, metro, tram, taxi of bus. Met je gewone fiets gaat het wellicht ok, maar die neem je weer niet zo makkelijk overal mee naar toe. Omdat vouwfietsen nog steeds doorontwikkeld worden, zijn ze vaak in technisch opzicht al beter en sneller dan menige andere fiets. Met jouw nieuwe stadsfiets beweeg je makkelijk, snel en veilig door het drukke stadsverkeer. Bij The Cool Biking Company heb je ruime keuzemogelijkheden in soorten, in merken, in maten en uiteraard ook in prijsklassen. Voor iedere beurs is er een geschikte vouwfiets.

Ook voor fervente treinreizigers is dit een uitstekende optie. Die laatste paar kilometer kan je net zo makkelijk even fietsen. Dan heb je meteen een stukje lichaamsbeweging gehad. Kom je net van je werk of van een afspraak? Je fietst het eerste stukje tot aan het station en neemt hem simpelweg opgevouwen mee de trein in. In Nederland is dat ook nog eens gratis. Wel is het aan te bevelen om een beschermhoes of speciale tas te gebruiken. Het zou vervelend zijn als je jezelf of een ander bezeert in een drukke trein.

The drive

The Cool Biking Company heeft een hele eenvoudige maar ook heel duidelijke drive. De meest coole bike en vouwfietsen leveren tegen de beste prijs, dat is waar wij het voor doen. Jij kan daarvan profiteren als potentiële nieuwe klant. Weet je al ongeveer wat je wil? O wil je eerst nog eens op je gemak rond kijken? Beide kan. Heb je je keuze gemaakt? Je kan jullie vouwfietsen bestellen in hun showroom in Landsmeer en uiteraard ook online in de webshop.

Vouwfietsen doe je bij de Select dealer

Mocht je daarnaast op zoek zijn naar de speciaalzaak voor vouwfietsen met de breedste collectie? Here you are. Een betere ga je in de hele Benelux niet vinden. Dat is nogal een statement maar wel de waarheid. Als je bijvoorbeeld een vouwfiets wil van Birdy, Brompton, Dahon, Gocycle, Qwic, Riese & Muller of Tern hebben we extra goed nieuws.

The Cool Biking Company is van al deze merken select dealer! Dat geeft jou een vertrouwd gevoel, een fietsenwinkel is echt niet zomaar select dealer. Er is nog meer goeds om te weten als je snel je keuze wil maken en liefst ook in de praktijk wil uitproberen. Op bijna alle vouwfietsen die jij op de website ziet staan, kan je ook rijklaar de winkel uit fietsen. Als je een proefrit wil maken, is dat bij The Cool Biking Company snel geregeld.

Hoge klanttevredenheid

Cijfers zeggen niet alles maar een klanttevredenheid van 9,5 zegt wel heel veel. Een hogere klanttevredenheid ga je onder BOVAG leden niet vinden. Dit is The Cool Biking Company uiteraard niet zomaar komen aanwaaien. Hier doen ze al jaren lang hun uiterste best voor, sinds 1981 zelfs, met dit resultaat! Het is ook geen geheim dat alle medewerkers beseffen dat ze keihard moeten blijven werken om deze hoge score te behouden. Dit is dan ook absoluut het doel van deze specialist in vouwfietsen.

Zeer goede service

Die hoge score haalt The Cool Biking Company vast ook door hun topmonteurs. Ze staan vijf dagen per week voor je klaar en helpen je supersnel als er eens een probleempje is met jouw vouwfiets. Gelukkig is dat niet vaak aan de hand, dat kan ook bijna niet anders met topmerk vouwfietsen. Maar goed voor jou om te weten dat hun monteurs alle werkdagen beschikbaar zijn.

Vouwfietsen kopen doe je bij The Cool Biking Company

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk onze vouwfietsen van echte topkwaliteit. Maak een keuze uit een breed aanbod mooie merken. Vragen? Meer specs? Proefrit maken? Geen probleem! Bij The Cool Biking Company staan we graag voor je klaar! Neem contact op via het contactformulier en we reageren zo spoedig mogelijk terug. Liever direct contact voor het kopen van elektrische vouwfietsen? Bel tijdens de openingstijden 020–7722130.

Graag tot ziens bij The Cool Biking Company!