KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Vouwfiets kopen? Kom naar The Cool Biking Company

Wilt u een vouwfiets kopen?

Een vouwfiets kopen doet u bij TheCoolBikingCompany biedt u “the best of both worlds”, Niet alleen op internet het grootste assortiment vouwfietsen, maar…., en dat onderscheidt ons van alle andere aanbieders op het internet, alle vouwfietsen uit voorraad leverbaar en rijklaar in onze winkel / showroom te Landsmeer.

Als select dealer voor onder andere Dahon  Riese & Muller, Oyama, Birdy, Beixo, Ori , JMS en vele andere merken vouwfietsen bent u bij TheCoolBikingCompany op hét adres als vouwfietsspecialist, wij hebben tevens vele merken en uitvoeringen elektrische vouwfietsen voorradig. Een elektrische vouwfiets vergt vakkennis en expertise, iets wat wij u als BOVAG E-bike specialist en als mecanicien van de BOVAG wielerploeg kunnen bieden. Wij leveren  uw vouwfiets volledig rijklaar met afleverrapport, Bovag serviceboekje, eerste beurt ( binnen 3 maanden) .

Dit kan TheCoolBikingCompany u als enige vouwfietsspecialist op het internet bieden, een vouwfiets is een technisch product wat veel vakkennis nodig heeft, stel u dus de vraag, “wie lost mijn probleem op als er iets met mijn fiets aan de hand is?”, Die anonieme internetaanbieder zonder winkel of werkplaats in ieder geval niet! TheCoolBikingCompany wél !! 6 dagen per week, met 3 gediplomeerde en gecertificeerde monteurs en met liefde voor het vak wél!!

Wij leveren uw vouwfiets, plooifiets, faltrad, vélo pliant voor de laagst mogelijke prijs op het internet of in een bandbreedte van een paar procent daarvan uit voorraad.

The best place to buy your new bike,.. TheCoolBikingCompany