KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

QWIC P-MN360 als beste elektrische fiets 2015

QWIC P-MN360

De populariteit van elektrische fietsen neemt nog steeds enorm toe. Steeds meer en vaak ook jongere forensen stappen over op een modern elektrisch exemplaar. Lekker snel op jouw gewenste bestemming. Ieder jaar worden de modellen aangepast aan de behoefte van de gebruiker. Community website elektrischefietsen.com heeft maar liefst 36 diverse modellen elektrische fietsen getest! 

De elektrische fietsen werden getest op verschillende punten. Zoals de rijeigenschappen, die het zwaarst meetelden in de eindbeoordeling. Maar ook het comfort, de bediening en de afwerking werden beoordeeld. Na het testen van de fietsen op al deze punten, kreeg de QWIC P-MN360 uiteindelijk het hoogste cijfer (8,5), waarmee QWIC de concurrentie achter zich liet. Met name de fijne zithouding voor alle lengtes, het stevige stijve frame, luxe afmontage en het NuVinci traploos schakelen. Het testpanel was unaniem enthousiast over zowel de rijprestaties, het moderne uiterlijk alsmede de bouwkwaliteit van de elektrische fiets.

Testoordeel elektrischefietsen.com
“Een stevige fiets met goede kwaliteit onderdelen. Het frame is netjes afgewerkt, wel behoorlijk zwaar. De motor doet goed zijn werk onder alle omstandigheden. Door de NuVinci versnellingsnaaf is het traploos schakelen ideaal. Het display is duidelijk met alle functionaliteiten erop. De bediening is alleen wat lastig met de linkerhand, dit had beter gekund. De voorvering is stug maar verder is de zithouding prima. De brede handvatten geven een goede ondersteuning bij het fietsen.”
 

Pluspunten:

+ Helder display met alle benodigde functionaliteiten
+ NuVinci traploos schakelen
+ Stevig, stijf frame
+ Fraaie verlichting
+ Schijfremmen
+ Brede handvatten, prettige zithouding
+ Brede bagagedrager

Taco Anema, mede-oprichter van QWIC is erg blij met de uitslag: “In navolging van de QWIC N7.1 die vorig jaar tot ‘Beste elektrische fiets’ gekozen werd, zijn wij zeer verheugd dat wij ook in de hogere prijsklasses zeer goed scoren met de P-MN360. Met goede beoordelingen van de Consumentenbond, ANWB en Plusmagazine kunnen we stellen dat wij wederom een goede collectie betaalbare elektrische fietsen hebben ontwikkeld en geproduceerd. Het winnen van deze test zegt veel over de prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben de beste elektrische fiets in de categorie tot € 3.000,-.”

QWIC PMN360 Taco Anema Eye...
Beste elektrische fietsen
De goede beoordeling van de P-MN360 door elektrischefietsen.com valt samen met de eerdere zeer goede beoordeling van de N7.1 door elektrischefietsen.com en de T-MN7 door de Consumentenbond in de fietsentest van Juni 2015. Hier wordt de T-MN7 geprezen om zijn elektrische ondersteuning (9,5) en de gemakkelijke bedienbaarheid. Ook de bouwkwaliteit scoort erg hoog.

Maak een proefrit
Nog niet overtuigd? Kom langs bij The Cool Biking Company en maak een proefrit. Kijk op onze contactpagina om onze showroom te vinden in Landsmeer.