KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Nieuwsbrief januari 2018

Lees hier de nieuwsbrief januari 2018: Sale!

The Cool Biking Company koopt steeds de nieuwste modellen in waardoor er regelmatig interessante aanbiedingen komen. Het gaat om topkwaliteit merkfietsen waar wij als selectdealer qua kwaliteit en service voor 100% achter staan, soms unieke exemplaren. Let wel: OP = OP!

Stromer – beleef rijcomfort van superieure klasse

Deze Zwitserse elektrische fietsen zijn zéér sportief en onder de High-Speed fietsen onbetwist dé krachtpatser die in één rechte streep naar 45km/h trekt!

Daarboven is Stromer een elegante verschijning en met meerdere awards onderscheiden. Het Stromer-gevoel merkt u al na de eerste meters. Maximaal comfort en met één van de sterkste accu’s uit de e-bike-wereld rijdt u moeiteloos ook langere trajecten tussen woonplaats en werkplek.

Stap op de eerste digitaal verbonden e-bike en laat ook de techniek voor u werken (via een app op uw smartphone). Service informatie en diefstalbeveiliging zijn bij alle ST-2 modellen geïntegreerd.

Uw fiets – in topconditie

Winterbeurt of lente-klaar?

De wintermaanden zijn de beste tijd om extra aandacht aan uw fiets te geven. Heeft u al gedacht aan een winterbeurt, winterbanden, goede verlichting, remmen etc.? Ook uw fiets heeft in winterse omstandigheden meer te lijden.

Of zorg ervoor dat uw fiets weer helemaal lente-klaar is om optimaal te kunnen genieten van heerlijke fietstochten. Maak een afspraak voor een check of servicebeurt.

[vcex_button url=”https://mailchi.mp/3df104ea660b/sale-bij-the-cool-biking-company” target=”blank” layout=”expanded” custom_background=”#93619c” custom_color=”#ffffff” text_transform=”uppercase” font_weight=”bold” icon_left=”fa fa-angle-double-right”]Lees de nieuwsbrief[/vcex_button]

Nieuwsbrief januari 2018