KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

Nieuw de Tsinova e-bike – een unieke mini e-bike!

Een team van ingenieurs en ontwerpers heeft de eerste Tsinova-pedelec ontworpen, zodat het niet alleen een comfortabel transportmiddel is, het geeft echter ook een uitstekende weergave van de levensstijl van de ontwerpers die zij willen uitstralen.

Stijlvol, inspirerend en uniek zijn de eerste indrukken die deze Tsinova e-bike weergeeft met haar baanbrekende uitstraling en technologie. Tsinova streeft ernaar om elke rit comfortabel, zonder zorgen en betaalbaar te maken. Het woon/werkverkeer in de stad wordt elke keer weer een genot. Bent u klaar voor de nieuwe lijn van Tsinova?

Er zijn 2 verschillende modellen
1- De ION in de kleuren zwart en brons (14 kg) voor va. € 1.599,-
2- De vouwbare e-bike Alias in de kleuren groen en zilver (15 kg) voor € 1.699,-

Bekijk hieronder de eigenschappen en de voordelen van de nieuwe Tsinova e-bike.

>> Stijlvol

Onderscheidend trapezium model in plaats van een traditioneel frame. Perfect geïntegreerd elektrisch systeem. (5 kleurenopties: mat wit, zilver, hoogglans zwart, hoogglans brons, hoogglans en metallic groen.)

>> Wendbaar

Aangenaam rijden dankzij de geïntegreerde 250W motor (trapondersteuning). Door de hoge nauwkeurigheid van het systeem levert het automatisch exact de juiste ondersteuning om de fietser een heerlijke rijervaring te geven. Ritgegevens worden eenvoudig live geanalyseerd door de in-house ontwikkelde Tsinova-app.

>> Lichtgewicht

De fiets weegt slechts 15 kg. De grote actieradius is te danken aan de efficiënte en dynamische lithiumbatterij van slechts 1.2 kg. De batterij wordt in 2 uur opgeladen. De Tsinova heeft een bereik tot 70 km en een topsnelheid van 25 km/h.

Eigenschappen

✓ Aluminium frame: 6061
✓ Wielmaat: 20 inch
✓ Trapondersteuning Veloup drive system
✓ AKM permanente magnetische elektrische motor (synchroom motor)
✓ Nominaal vermogen 250W
+ nominale spanning 36 V
✓ Rijklaar gewicht 14 (ION) en 15 kg (Alias)
✓ Lithium batterij
+ batterij capaciteit 5,8 Ah
✓ Actieradius 50-70 km

Meer informatie / maak een proefrit

Wilt u meer informatie over het nieuwe Tsinova model? Altijd al een unieke en stijlvolle e-bike willen rijden? Neem contact op met het team van The Cool Biking Company. Wij helpen u graag met meer informatie.

Wilt u een proefrit maken? Kom naar onze showroom waar wij een breed aanbod van E-bikes en vouwfietsen in ons assortimenten hebben.

[vcex_button url=”https://thecoolbikingcompany.com/product-categorie/elektrische-fietsen/tsinova-ion/” target=”blank” layout=”expanded” custom_background=”#93619c” custom_color=”#ffffff” text_transform=”uppercase” font_weight=”bold” icon_left=”fa fa-angle-double-right”]Bekijk de Tsinova ION[/vcex_button]
[vcex_button url=”https://thecoolbikingcompany.com/product-categorie/elektrische-vouwfietsen/tsinova-alias/” target=”blank” layout=”expanded” custom_background=”#93619c” custom_color=”#ffffff” text_transform=”uppercase” font_weight=”bold” icon_left=”fa fa-angle-double-right”]Bekijk de Tsinova Alias[/vcex_button]