KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

MTB Cycletech

Maak kennis met de e-bikes van MTB Cycletech bij The Cool Biking Company

Graag laten we u bij The Cool Biking Company kennismaken met de elektrische fietsen van MTB Cycletech. Als officiele dealer van MTB Cycletech kunnen we u adviseren op het gebied van onderhoud, technische specificaties en de diverse keuzemogelijkheden die de elektrische fietsen van MTB Cycletech te bieden hebben. Wilt u supersnel en onderhoudsvrij kunnen fietsen? Bestel uw elektrische fiets dan nu bij The Cool Biking Company!

MTB CycleTech logo

MTB Cycletech

Supersnel en onderhoudsvrij elektrisch fietsen

Het Zwitserse merk MTB Cycletech heeft High-Speed E-Bikes die uitstekend scoren op bouwkwaliteit en prestaties. Zo gezegd hebben de e-bikes van MTB Cycletech ‘the best of both worlds’: een supersterke 48 volt achterwielmotor én een onderhoudsvrij Pinion versnellingssysteem in de trapas met Gates Carbon belt aandrijving. Dé ideale combinatie voor supersnel, geruisloos en onderhoudsvrij fietsen. Naast het feit dat deze elektrische fietsen bekend staan om de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, is een groot pluspunt van MTB Cycletech dat u deze volledig kunt personaliseren en aan kunt passen aan uw wensen. Zo heeft u onder andere de volgende keuzemogelijkheden:

  • Keuze uit 25 kleuren
  • Keuze uit de kleur van belettering
  • Keuze uit diverse pedalen
  • Keuze uit diverse zadels
  • Keuze uit damesmaat S-M-L
  • Keuze uit herenmaat S-M-L
  • Keuze uit diverse stuurpennen
  • Verhogen van het stuur
  • Keuze uit div banden

MTB Cycletech 1

MTB Cycletech 2

Daarom kiezen voor deze mooie e-bike

Tijdloze ontwerpen, innovatie en kwaliteit vormen de uitgangspunten in de ontwikkeling van elektrische fietsen door MTB Cycletech. De Zwitserse fietsenfabrikant ontwikkelt al sinds 1984 producten die aan de hoogste eisen van de tijd voldoen, met oog voor detail en efficiëntie. Dit resulteert onder andere in award winning elektrische fietsen, die zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik en flexibel in kunnen spelen op de individuele wensen van de klant. We zijn bij The Cool Biking Company dan ook trots om dit mooie merk te kunnen introduceren!

De e-bikes van MTB Cycletech zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar

Div. Ergo Grip handvatten € 25,-
Brooks lederen zadel € 86,-
Div. dragers € 51.00 – € 119.00
Rode Carbon belt € 25,-

MTB Cycletech koopt u bij The Cool Biking Company!

The Cool Biking Company is hét adres voor High-speed e-bikes en hebben deze snelle elektrische fietsen rijklaar voor een proefrit in de winkel staan.Daarnaast zijn we Select partner van BOVAG met de hoogste klanttevredenheid van Nederland onder BOVAG leden! Eerlijk en vakkundig advies, gecombineerd met onze ruime openingstijden, zorgen ervoor dat we altijd voor u klaar staan om eventuele probleempjes razendsnel op te lossen en u te helpen bij het maken van een keuze voor een e-bike. Bent u benieuwd naar de elektrische fietsen van MTB Cycletech? Maak dan eens een afspraak in ons e-bike center en maak een gratis testrit!

MTB Cycletech