KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

Ontdek het gemak van een elektrische bakfiets

Waar kinderen vroeger op de bagagedrager werden gezet met misschien een kleine rugleuning en een kussentje, zien we vandaag de dag steeds vaker ouders met bakfietsen vol kinderen. Dat heeft natuurlijk zo zijn redenen: bakfietsen zijn nu eenmaal ontzettend handig voor ouders met jonge kinderen, maar dat is zeker niet alles. Bakfietsen hebben meer voordelen dan u wellicht denkt. Al helemaal de elektrische bakfiets, ook wel de E-bakfiets genoemd. Wilt u weten waarom deze fiets zo handig is? U leest het hier in ons blog!

In weer en wind

Het fijne van een elektrische bakfiets is dat u deze kunt gebruiken in weer een wind. Door de elektrische motor fietst u gemakkelijk tegen de sterke wind in en heuvels fietst u moeiteloos op en af. U hoeft ook niet bang te zijn dat de lengte van de fiets tegenwerkt: dit went bijzonder snel! In het geval van regen plaatst u makkelijk een overkapping over de bak zodat uw kinderen, hond of boodschappen lekker droog blijven.

Sterke motor

Elektrische bakfietsen zijn voorzien van een sterke motor die de fiets aandrijft. Deze motor zorgt ervoor dat u flink wat gewicht kwijt kunt in uw bakfiets. Zo gebruikt u uw elektrische bakfiets niet alleen om bijvoorbeeld de kinderen te halen en te brengen. U gebruikt uw elektrische bakfiets ook om de boodschappen te doen, de hond te vervoeren als het nodig is en eventuele andere (zware) spullen.

Het gemak van een elektrische bakfiets

Proefritje

Ook al heeft de elektrische bakfiets overduidelijke voordelen, een proefritje maken is natuurlijk altijd een goed idee. Of u nu een gewone fiets wilt kopen, een elektrische fiets of een elektrische bakfiets: bij The Cool Biking Company maakt u altijd gewoon een proefritje op de fiets waar u in geïnteresseerd bent.

Meer informatie elektrische bakfiets

Wilt u uw kinderen, hond of boodschappen veilig, droog en snel kunnen vervoeren? Kunt u daarvoor wel een steuntje in de rug gebruiken van een sterke motor? Dan is een E-bakfiets iets voor u! Met een E-bakfiets haalt u snelheid, comfort en veiligheid in huis voor zowel uzelf als anderen. Wilt u meer weten naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust contact op met ons. U bereikt ons telefonisch via 085 – 7735355. U bent ook van harte welkom om eens langs te komen in onze showroom!