KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

Gocycle: Vers van de pers!

Op World Bicycle Day is het merk GOCYCLE extra opgevallen door de vele positieve berichten door de vakpers over meerdere modellen. Van deze fantastische elektrische vouwfietsen hebben wij meerdere 2019 modellen in ons assortiment. Hieronder willen we met u een aantal bevindingen delen:

Gocycle GS:

“Draagbaar, schoon, licht: de GS is een ongelooflijk gemakkelijke fiets om mee te leven, vooral omdat de rit die hij levert soepel, stabiel en meeslepend is. En dat zou het ook moeten zijn – het is de beste elektrische fiets in de wereld.”
Bron- The Guardian

Gocycle G3:

“Een plezier om te rijden, een uitgekiende oplossing, met de kracht om u van A naar B te helpen zonder uzelf uit te putten, de G3 is een eersteklas oplossing.”
bron-Pocket-Lint

Gocycle GX:

“Gocycle’s GX is een vooruitstrevende e-bike die in een flits vouwt. De droom van een forens.”
bron- Engadget

Hier wordt een geweldige zomer!

[vcex_button url=”https://thecoolbikingcompany.com/product-categorie/elektrische-vouwfietsen/gocycle/” target=”blank” layout=”expanded” custom_background=”#93619c” custom_color=”#ffffff” text_transform=”uppercase” font_weight=”bold” icon_left=”fa fa-angle-double-right”]Bekijk meer informatie over Gocycle[/vcex_button]
[vcex_woocommerce_loop_carousel count=”3″ arrows_position=”default” include_categories=”1970″]