KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

Elektrische fietsen in woon-werk verkeer

Bent u benieuwd of elektrische fietsen handig zijn in uw woon-werk verkeer? The Cool Biking Company legt u dit graag uit! De elektrische fiets zien we steeds meer en meer terug in het dagelijks leven. Waar het vroeger een speciaal en luxe apparaat was voor mensen met veel geld, is het nu een vervoermiddel dat niet weg te denken is. Ze worden dan ook veel verkocht, ook buiten de speciaalzaken. Maar zijn deze elektrische fietsen daadwerkelijk zo handig in het dagelijks leven? Wij leggen het u uit.

Makkelijker van a naar b

Wanneer u wat slechter ter been bent of graag meer wilt gaan bewegen, maar de standaard fiets u te zwaar is, is de elektrische fiets een echte uitkomst. Ook voor langere stukken die op de fiets net niet haalbaar zijn is de elektrische fiets ideaal. Doordat u tijdens het fietsen trapondersteuning krijgt, is een grote afstand fietsen een fluitje van een cent! Dankzij de motor die met u meewerkt bent u snel op de plek van bestemming. Daarnaast raakt u ook minder vermoeid. Dat is pas fijn als u naar uw werk fietst en bij uw bestemming niet buiten ademt bent.

Met de elektrische fiets naar het werk

Ligt u werk een stuk verderop, maar wilt u wel graag aan uw beweging komen? Dan is een elektrische fiets de uitkomst. Ook al legt u grotere afstanden af, dankzij de elektrische motor heeft u het gevoel dat u dit makkelijk aan kunt. Er gaan geruchten rond dat u op de elektrische fiets geen calorieën verbrand, maar zeg nou zelf, als u altijd met de auto naar uw werk gaat verbrand u helemaal niets. Een uurtje op de elektrische fiets verbrand u net wat minder calorieën dan op een gewone fiets. Deze fiets is dus een uitstekende investering voor uw gezondheid!

Beter voor het milieu

Een ander voordeel van de elektrische fiets in woon-werkverkeer is dat u veel milieuvriendelijker bezig bent dan met een auto. Dankzij deze fiets vermindert u uw CO2-uitstoot enorm. Daarnaast zorgt deze fiets ook voor minder overlast en lawaai op straat.

Elektrische fiets van goede kwaliteit nodig?

Zoekt u een elektrische fiets van goede kwaliteit, met een stijlvol uiterlijk en waar u jarenlang onbezorgd op rond kunt rijden? Dan zijn onze elektrische fietsen voor u! Bekijk onze collectie online of kom langs in onze showroom. Voor vragen belt u 085 – 7735355.