KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Elektrische fiets Wormerveer

De hoogste kwaliteit e-bikes, tegen de scherpste prijs

The Cool BIking Company wordt gedreven door maar één missie: u in Wormerveer de hoogste kwaliteit e-bikes, elektrische vouwfietsen en accessoires leveren, tegen de best mogelijke prijs. Wij zijn dé plek om uw nieuwe elektrische fiets in Wormerveer te bestellen. En dat kan online in onze webshop, of in onze showroom in Landsmeer. The Cool Biking Company heeft een ruim assortiment aan topmerken, waaronder Brompton, Gocycle, Dahon, Birdy, Tern, Riese&Muller, Qwic en Stromer. Vele merken zijn direct uit voorraad leverbaar; dat is uniek in Nederland! Bij ons vindt u de ruimste keuze. Wilt u vanuit Wormerveer een bezoek je komen brengen aan onze showroom? Maak dan gelijk eens een gratis proefrit!

Kies voor kwaliteit en service in Wormerveer

De e-bike en elektrische vouwfietsen worden ook in Wormerveer steeds populairder. Niet alleen onder ouderen, maar ook jonge forenzen weten de e-bikes steeds meer te waarderen. En dat is niet voor niets! De elektrische fietsen zijn milieuvriendelijk, verhogen de mate van flexibiliteit en zorgen voor een sportieve en actieve levensstijl. The Cool Biking Company staat voor u klaar met eerlijk en vakkundig advies. Iedere dag weer streven wij er naar om de hoogste kwaliteit service te verlenen. Onze topmonteurs staan ook voor u in Wormerveer klaar om eventuele kleine probleempjes snel en vakkundig te verhelpen!

Elektrische fiets kopen Wormerveer

elektrische fiets Wormerveer kopen

In Wormerveer een elektrische fiets kopen

The Cool Biking Company: meer dan alleen een online store

Waarom The Cool Biking Company voor u in Wormerveer de beste keuze is? Dat zetten we hieronder graag voor u op een rijtje:

  • Wij zijn de beste e-bike dealer van de Benelux!
  • Select partner van BOVAG met hoogste klanttevredenheid
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Ook voor onderhoud en spoedreparaties
  • Diverse modellen rijklaar op voorraad

Of u uw e-bike in Wormerveer nu online in onze webshop bestelt, of dat u ons een bezoekje komt brengen: wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zodat u straks trotse eigenaar bent van een topmerk e-bike in Wormerveer!

Nieuw: Stromer e-bikes

Een van de merken uit ons assortiment die we voor u willen uitlichten is het Zwitserse merk Stromer. High-speed e-bikes, een krachtige geïntegreerde accu, maximaal comfort en trapondersteuning. Dat is waar de Stromer e-bikes voor staan.

Bent u in Wormerveer dus op zoek naar een sterke e-bike waarmee u in één rechte streep naar 45 kilometer per uur kunt fietsen? Kom dan eens naar onze showroom en maak een gratis proefrit op de Stromer e-bike van uw keuze.

✔ Met meerdere awards onderscheiden!
✔ Één van de sterkste accu’s uit de e-bike-wereld
✔ Rijcomfort van superieure klasse
✔ Bedien uw e-bike via uw telefoon

Stromer Elektrische fiets kopen in Wormerveer

Ervaar zelf het assortiment van The Cool Biking Company!

De deskundige medewerkers van The Cool Biking Company staan voor u klaar om u deskundig advies te geven. Zodat u in Wormerveer kunt gaan genieten van uw nieuwe e-bike, elektrische fiets of accessoires. Laat u verrassen door ons ruime assortiment. Wij staan voor services, kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op en bel 020-7722130 of mail naar: info@thecoolbikingcompany.nl voor meer informatie over uw nieuwe e-bike in Wormerveer!