KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Elektrische fiets Volendam

Kies ook in Volendam voor sportiviteit en comfort

Woont u in Volendam en wilt u een e-bike aanschaffen? Dan bent u bij The Cool Biking Company aan het juiste adres! Of u nu voor een e-bike, elektrische vouwfiets of bijpassende accessoires gaat: wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Steeds meer mensen in Volendam kiezen voor het gemak en het comfort van een elektrische fiets. Wind tegen? In de file staan? Met een e-bike van The Cool Biking Company is het allemaal verleden tijd. In ons assortiment vindt u merken als Brompton, Gocycle, Dahon, Birdy, Tern, Riese&Muller, Qwic en Stromer. Stuk voor stuk merken die staan voor hoogwaardige kwaliteit, comfort en sportiviteit. Bestel uw e-bike eenvoudig online in onze webshop! Liever eerst meer informatie inwinnen? Dan nodigen we u graag uit om vanuit Volendam een bezoekje te komen brengen aan onze showroom, waar wij vele modellen e-bikes direct uit voorraad kunnen leveren. Maak ook gelijk een gratis proefrit!

Wat maakt de e-bike zo geliefd?

De e-bike begint steeds meer aan populariteit te winnen. Waar het voorheen een geliefd vervoermiddel onder ouderen was, weten steeds meer jonge forenzen het gemak van de elektrische fiets te ervaren. Ook in Volendam kiezen mensen voor de e-bike, en dat is niet voor niets!

De e-bike stoot geen uitlaatgassen uit, wat voor een schoner Volendam zorgt. Tevens is het voordeel van de e-bike de hoge mate van flexibiliteit. U manoeuvreert behendig door het verkeer van Volendam, waar u normaal gesproken in de file had gestaan. En wat dacht u van de dure parkeerplaatsen die u met een e-bike kunt vermijden? Dit zijn enkele redenen waarom de e-bikes erg populair zijn, ook in Volendam!

The Cool Biking Company helpt u graag met deskundig advies en een ruim assortiment hoogwaardige e-bike merken!

In Volendam een elektrische fiets kopen

Stromer Elektrische fiets kopen in Volendam

Uitgelicht: de Stromer e-bike

Een van de merken die we graag voor u willen uitlichten is het Zwitserse Stromer. Stromer staat voor high-speed e-bikes, waarmee u in één rechte streep naar wel 45 kilometer per uur kan fietsen! De mooi weggewerkte accu is een van de krachtigste uit de e-bikewereld en is snel oplaadbaar.

Zoekt u in Volendam dus een snelle e-bike met een krachtige trapondersteuning en maximaal comfort?

Dan willen wij u zeker uitnodigen om ons mooie assortiment Stromer e-bikes te komen bekijken!

✔ Met meerdere awards onderscheiden!
✔ Één van de sterkste accu’s uit de e-bike-wereld
✔ Rijcomfort van superieure klasse
✔ Bedien uw e-bike via uw telefoon

The Cool Biking Company: toonaangevend in e-bikes

Waarom The Cool Biking Company voor u in Volendam de beste keuze is? Dat zetten we hieronder graag voor u op een rijtje:

  • Wij zijn de beste e-bike zaak van de Benelux!
  • Select partner van BOVAG met hoogste klanttevredenheid
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Ook voor onderhoud en spoedreparaties
  • Diverse modellen rijklaar op voorraad

Of u uw e-bike in Volendam nu online bestelt, of dat u ons een bezoekje komt brengen: wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zodat u straks trotse eigenaar bent van een topmerk e-bike in Volendam!

Elektrische fiets volendam kopen

E-bike in Volendam kopen

Ervaar zelf de mogelijkheden van The Cool Biking Company!

Vijf dagen per week is The Cool BIking Company geopend om u van deskundig advies te voorzien. Zodat u in Volendam kunt gaan genieten van uw nieuwe e-bike, elektrische fiets of accessoires. Laat u verrassen door ons ruime assortiment. Wij staan voor services, kwaliteit en veiligheid. Heeft u vragen? Neem dan contact op en bel 020-7722130 of mail naar: info@thecoolbikingcompany.nl voor meer informatie over uw nieuwe e-bike in Volendam!