KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Elektrische fiets Rotterdam

E-bike kopen in Rotterdam?
Koop uw elektrische fiets bij The Cool Biking Company!

Een e-bike kopen in Rotterdam? Kom dan eens naar The Cool Biking Company! File, parkeerproblemen en milieuvervuiling in Rotterdam zijn verleden tijd met de e-bike. En daarom nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen naar ons ruime assortiment e-bikes, elektrische fietsen, elektrische vouwfietsen, gewone fietsen en uiteraard bijbehorende accessoires. We hebben een uniek aanbod van topmerken zoals Brompton, Gocycle, Dahon, Birdy, Qwic en Riese & Muller, vaak direct uit voorraad leverbaar. Zeker in het drukke verkeer van Rotterdam is een elektrische fiets ideaal om snel van A naar B te komen. Bent u benieuwd wat wij voor u in Rotterdam kunnen betekenen? Kom dan gerust eens een gratis proefrit maken en ervaar zelf het gemak en comfort van een e-bike!

Elektrisch fietsen op een e-bike in Rotterdam

Het verkeer in Rotterdam kan behoorlijk druk zijn. Zeker in de spits kan er nogal eens file ontstaan. Om de file van en naar Rotterdam te kunnen ontwijken en lekker snel, op een sportieve manier van A naar B te komen, is een e-bike ideaal! Steeds meer mensen inRotterdam erkennen het gemak en de snelheid van de E-bike. Er zijn meerdere modellen e-bikes voor elke bestemming, in talloze model- en schakelvarianten, met trapondersteuning tot 25 of 45 km/h. De perfecte oplossing van sportief tot comfortabel. Functioneel en individueel tot in de kleinste details. Bij The Cool Biking Company helpen we u graag met het geven van advies voor het maken van de juiste keuze.

Daarom kiest u in Rotterdam voor The Cool Biking Company

Een elektrische fiets aanschaffen in Rotterdam? Dan moet u zeker eens bij The Cool Biking Company komen kijken! Hieronder leest u meer over onze unieke voordelen:

  • We hebben veel modellen direct uit voorraad leverbaar
  • Wij zijn dé elektrische fietsen specialist
  • We hebben een vakkundig service center voor onderhoud
  • U kunt altijd een gratis proefrit maken
  • We zijn Select partner van BOVAG
  • Onze klanten geven ons een 9,4!
  • The Cool Biking Company is High-speed e-bike-center

Hieronder vertellen we graag meer over een aantal e-bike topmerken welke wij in ons assortiment hebben opgenomen.

Gratis proefrit maken op een van onze e-bikes?

Meer informatie nodig van onze specialist?

Bent u benieuwd naar de diverse modellen en varianten elektrische fietsen die wij op voorraad hebben? Kom dan vanuit Rotterdam een bezoek brengen aan onze showroom! En maak meteen een gratis proefrit. Tevens hebben we voor u in Rotterdam diverse mogelijkheden op het gebied van service en onderhoud, waar we u graag meer over vertellen.

Graag tot ziens bij The Cool Biking Company!

Sportief op weg met Riese & Müller

De e-bikes van Riese & Müller zijn ideaal voor optimale sportiviteit en comfort. Functioneel, individueel en beschikbaar in talloze model – en schakelvarianten. Bij The Cool Biking Company hebben we diverse modellen in ons assortiment.

Kies voor de elektrische fietsen van Riese & Müller voor hun hoogwaardige, chique en stadse uitstraling tot in detail uitgewerkte e-bikes met de hoogste kwaliteit. De fietsen van Riese & Müller onderscheiden zich stuk voor stuk van menig ander. Wij verkopen dit merk al jaren met trots, overtuigt door de kwaliteit en hebben daarom veel modellen in onze (web)shop.

Kom eens een proefrit maken!

De Gocycle G3 en GS: een functionele elektrische vouwfiets

Snel, opvouwbaar en onderhoudsvrij. De Gocycle G3 en GS elektrische vouwfiets biedt ontzettend veel mogelijkheden voor mensen in Rotterdam die voor een compacte e-bike gaan. Booteigenaren, forensen of mensen met een caravan. De Gocycle G3 en GS elektrische vouwfietsen zijn comfortabel en hebben een superstrak design.

Op het docking station wordt een hoes geritst met een kwaliteitsrits van YKK. Aan de bovenzijde van de hoes zit ook een stevige handgreep om te kunnen tillen. De portable docking station is bijzonder geschikt voor de forens die veel met de trein reist, voor op de boot, in de camper of caravan, voor het wegzetten van je fiets of voor in de auto in en buiten Rotterdam.

Snel en veilig door het verkeer in Rotterdam met een elektrische bakfiets: de Urban Arrow

Op zoek naar een elektrische bakfiets waarmee u uw kinderen snel en veilig door Rotterdam en omgeving kan vervoeren? Dan is de Urban Arrow iets voor u! Door het lichte aluminium frame en het lager liggende zwaartepunt, heeft de Urban Arrow een optimale grip op de weg. Ook wat betreft design, veiligheid, afwerking en rij-eigenschappen is de Urban Arrow een zeer goede keuze!
Urban Arrow maakt aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien.

Stromer e-bikes: high speed elektrische fietsen met een strak design

De elektrische fietsen van Stromer zijn perfect voor degenen die snel op de plaats van bestemming willen komen. Met een mooi weggewerkte geïntegreerde accu, die snel kan worden opgeladen en vier ondersteuningsmogelijkheden, kan de Stromer e-bike met een druk op de knop voor elke afzonderlijke rit in en rond Rotterdam worden afgestemd. Snel van A naar B? In één rechte streep trekt deze fiets u naar de 45 km/h.

Maximaal comfort en met één van de sterkste accu’s uit de e-bike-wereld rijdt u zonder moeite ook langere stukken tussen uw woonplaats en werk.