KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Elektrische fiets Heerhugowaard

Een sportieve levensstijl in Heerhugowaard

Bent u in Heerhugowaard op zoek naar een e-bike? Kom dan eens een kijkje nemen bij The Cool Biking Company! Ervaar zelf ons uitgebreide assortiment aan elektrische fietsen, elektrische vouwfietsen en uiteraard ook de bijbehorende accessoires. Veel modellen e-bikes uit ons unieke aanbod zijn direct uit voorraad leverbaar. Bent u het zat om in Heerhugowaard in de file te staan of woont u in Heerhugowaard en wilt u uzelf een sportieve levensstijl aanmeten? Laat u dan adviseren door de e-bike specialist, The Cool Biking Company en maak een gratis proefrit!

Sportief van A naar B in Heerhugowaard

Het verkeer in en rondom Heerhugowaard kan erg druk zijn. Hoe ideaal zou het zijn om de files en drukte te kunnen omzeilen op een sportieve manier? De e-bike is dan de oplossing! Steeds meer jonge forensen in en rondom Heerhugowaard erkennen het gemak en het comfort van de elektrische fiets. The Cool Biking Company heeft meerdere modellen e-bikes, in talloze schakelvarianten en met een trapondersteuning tot 25 tot 45 km/h. Op deze manier kunt u snel en comfortabel in Heerhugowaard van A naar B komen. Functioneel en individueel tot in de kleinste details.

Stromer e-bikes: maximale sportiviteit

Stromer is een van de merken uit het assortiment van The Cool Biking Company waarmee we u graag kennis willen laten maken.

De Zwitserse Stromer e-bikes hebben een krachtige trapondersteuning en behoren hierdoor tot de high-speed klasse. De geïntegreerde accu is snel oplaadbaar en een van de krachtigste uit de wereld van de e-bikes.

In een rechte streep naar 45 kilometer per uur fietsen, maximaal comfort en optimale sportiviteit, dat is waar de Stromer e-bikes voor staan.

The Cool Biking Company nodigt u graag uit om vanuit Heerhugowaard een bezoek te brengen aan onze showroom om een gratis proefrit te komen maken op een van de e-bikes van Stromer.

Elektrische fiets Heerhugowaard

U kiest in Heerhugowaard toch ook voor The Cool Biking Company?

Waaarom The Cool Biking Company ook voor u in Heerhugowaard altijd de juiste keuze is? Dat zetten we graag voor u op een rij:

  • Wij zijn de de beste e-bike dealer van de Benelux
  • Wij zijn select partner van BOVAG met de hoogste klanttevredenheid
  • Wij zijn altijd eerlijk en geven deskundig advies
  • Wij staan ook voor u klaar met onderhoud en service
  • Wij hebben diverse modellen rijklaar op voorraad staan

U kunt eenvoudig uw nieuwe e-bike in Heerhugowaard online in onze webshop bestellen. Wilt u graag een gratis proefrit komen maken? Geen probleem! Ervaar zelf ons uitgebreide assortiment e-bikes en elektrische vouwfietsen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u deskundig advies? Of wellicht een proefrit maken op een van onze e-bikes? Kom dan vanuit Heerhugowaard een bezoekje brengen aan onze prachtige showroom in Landsmeer. Heeft u vragen over online bestellingen of wilt u gewoon wat advies inwinnen? Bel ons dan op telefoonnummer 020-7722130 of bel info@thecoolbikingcompany.nl. Wie weet bent u in Heerhugowaard binnenkort de eigenaar van een gloednieuwe e-bike!