KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Fietsen in Haarlem met maximaal comfort en kwaliteit

De elektrische fiets, ofwel de e-bike, wordt in Haarlem steeds populairder. Steeds meer mensen weten het fietsen met trapondersteuning te waarderen. The Cool Biking Company heeft voor u een ruim assortiment topmerk elektrische fietsen, elektrische vouwfietsen en e-bike accessoires samengesteld. Denk aan merken als Brompton, Gocycle, Dahon, Birdy, Tern, Riese&Muller, Qwic en Stromer. U kunt uw e-bike in Haarlem eenvoudig online in onze webwinkel bestellen. Maar uiteraard bent u ook altijd van harte uitgenodigd om vanuit Haarlem een bezoekje te komen brengen aan onze showroom. Onze deskundige medewerkers staan daar voor u klaar om u van vakkundig advies te voorzien. Tevens is het mogelijk een gratis proefrit te maken! Ervaar zelf de mogelijkheden en kies ook in Haarlem voor The Cool Biking Company!

E-bike fiets Haarlem kopen

E-bike fiets Haarlem kopen

De e-bike ook in Haarlem zeer populair!

Waar het voorheen met name ouderen waren die de elektrische fiets wisten te waarderen, kiezen nu ook steeds meer jonge forenzen in Haarlem voor de e-bike.

Het is een ideaal vervoermiddel om op flexibele wijze heen en weer te pendelen in het woon-werkverkeer. Het is een milieuvriendelijke alternatief voor de auto en wat dacht u van het omzeilen van files in Haarlem?

Zo is er voor iedereen wel een goede reden om voor een e-bike in Haarlem te kiezen. Waarom kiest u voor een elektrische fiets? Graag denken wij met u mee met het maken van de juiste keuze voor een e-bike, die past bij uw wensen in het verkeer in Haarlem.

Waarom kiest u in Haarlem voor The Cool Biking Company?

Kiest u in Haarlem voor de expertise van The Cool Biking Company? Dan maakt u altijd de juiste keuze. En wel omdat:

  • Wij de de beste e-bike dealer zijn van de Benelux
  • Wij select partner van BOVAG zijn met de hoogste klanttevredenheid
  • Wij altijd eerlijk en deskundig advies geven
  • Wij ook voor u klaar staan met onderhoud en service
  • Wij diverse modellen rijklaar op voorraad hebben staan

U kunt eenvoudig uw nieuwe elektrische fiets in Haarlem online in onze webshop bestellen. Wilt u graag een gratis proefrit komen maken? Geen probleem! Ervaar zelf ons uitgebreide assortiment e-bikes en elektrische vouwfietsen.

Elektrische fiets Haarlem

Elektrische fiets Haarlem kopen

Nieuw: Maak kennis met Stromer e-bikes

Wij willen u graag kennis laten maken met een van onze topmerken uit de collectie e-bikes van The Cool Biking Company: het Zwitserse Stromer.

Stromer e-bikes staan voor high-speed, een krachtige trapondersteuning, maximaal comfort en een sterke geïntegreerde accu die snel oplaadbaar is. U wil in één rechte streep naar 45 kilometer per uur kunnen fietsen?

Kom dan eens vanuit Haarlem naar onze showroom in Landsmeer en maak een gratis proefrit op een van de Stromer e-bikes.

✔ Met meerdere awards onderscheiden!
✔ Één van de sterkste accu’s uit de e-bike-wereld
✔ Rijcomfort van superieure klasse
✔ Bedien uw e-bike via uw telefoon

Stromer Elektrische fiets kopen in Haarlem

Ervaar zelf het assortiment van The Cool Biking Company!

Of u nu deskundig advies wilt, een gratis proefrit wil maken, of meer informatie wilt over e-bikes in het algemeen: The Cool Biking Company staat voor u klaar. U kunt ons bellen op telefoonnummer 020-7722130 of mail naar info@thecoolbikingcompany.nl. En wie weet bent u binnenkort in Haarlem de eigenaar van een nieuwe e-bike!

Elektrische fiets Haarlem