KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Kies ook in Amstelveen voor de elektrische fiets

Ook in Amstelveen is de laatste jaren de populariteit van de e-bike sterk gestegen. Een e-bike, of elektrische fiets is in Amstelveen ideaal. Het is dé oplossing als u op zoek bent naar een goede balans tussen sportiviteit en comfort. Wind tegen? Met een e-bike is het geen probleem! Vertragingen met het openbaar vervoer? Verleden tijd! The Cool Biking Company heeft voor u de beste e-bike merken geselecteerd, bijvoorbeeld Brompton, Gocycle, Dahon, Birdy, Tern, Riese&Muller, Qwic en Stromer. Wij hebben diverse modellen en schakelvarianten in ons ruime assortiment, van de beste kwaliteit. Uiteraard tegen de scherpste prijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze e-bikes, elektrische fietsen, elektrische vouwfietsen en accessoires? Kom dan eens een bezoekje brengen vanuit Amstelveen aan onze showroom en maak een gratis proefrit!

In Amstelveen een elektrische fiets kopen

E-bike kopen in Amstelveen

Voordelen van de e-bike

Zoals hierboven al is benoemd kiezen steeds meer mensen vandaag de dag voor een elektrische fiets. En dat is niet voor niets! Doordat de e-bike geen verbrandingsmotor heeft, stoot deze geen uitlaatgassen uit. Dit draagt bij aan een schoner Amstelveen! Het is dus een erg milieuvriendelijke vervoermiddel, met maximale trapondersteuning. Ten tweede is het grote voordeel van een elektrische fiets ten opzichte van bijvoorbeeld de auto, de flexibiliteit van het voermiddel. Met een elektrische fiets manoeuvreert u handig door het verkeer van Amstelveen, waar u normaal gesproken met de auto in de file had gestaan. En wat dacht u tot slot van het vermijden van dure parkeerplaatsen? The Cool Biking Company hoopt dat u inmiddels overtuigd bent van de vele voordelen van het rijden op een elektrische fiets!

Stromer e-bikes: een topmerk in ons assortiment

The Cool Biking Company heeft een ruim assortiment e-bikes, elektrische vouwfietsen en bijbehorende accessoires. Een van de merken uit ons assortiment waar we erg trots op zijn en welke wij zeker voor u in Amstelveen willen aanraden, is het Zwitserse merk Stromer.

De Stromer e-bikes behoren tot de high-speed klasse, waarmee in één rechte streep naar wel 45 kilometer per uur gefietst kan worden. De geïntegreerde accu is een van de krachtigste uit de e-bikewereld en kan snel worden opgeladen.

Zoekt u in Amstelveen voor een sportief en snel vervoersmiddel waarmee u het verkeer kunt omzeilen?
Laat u dan inspireren en kom een proefrit maken bij The Cool Biking Company!

Stromer elektrische fiets Amstelveen

Waarom The Cool Biking Company?

Waarom The Cool Biking Company voor u in Amstelveen de beste keuze is? Dat zetten we hieronder graag voor u op een rijtje:

✔ Wij zijn de beste e-bike zaak van de Benelux!
✔ Select partner van BOVAG met hoogste klanttevredenheid
✔ Eerlijk en vakkundig advies
✔ Ook voor onderhoud en spoedreparaties
✔ Diverse modellen rijklaar op voorraad

Of u uw e-bike in Amstelveen nu online bestelt, of dat u ons een bezoekje komt brengen: wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zodat u straks trotse eigenaar bent van een topmerk elektrische fiets in Amstelveen!

Elektrische fiets kopen Amstelveen

Stromer elektrische fiets Amstelveen kopen

De beste prijs, de meest complete service

The Cool Biking Company is vijf dagen per week voor u geopend. Kom eens een bezoekje brengen vanuit Amstelveen aan onze showroom in Landsmeer en laat u verrassen door ons ruime assortiment elektrische fietsen, vouwfietsen en accessoires. U mag natuurlijk ook altijd bellen op telefoonnummer 020-7722130 of mail naar: info@thecoolbikingcompany.nl voor vragen over uw nieuwe e-bike in Amstelveen!