KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Bestel uw e-bike online of in onze showroom!

Woont u in Alkmaar en bent u op zoek naar een e-bike? The Cool Biking Company heeft het ruimste assortiment e-bikes, elektrische vouwfietsen en accessoires, tegen de best mogelijke prijs. Veel van onze e-bikes kunnen wij direct uit voorraad leveren. Wij hebben onder andere de volgende topmerken in ons assortiment: Brompton, Gocycle, Dahon, Birdy, Tern, Riese&Muller, Qwic en Stromer. U kunt in Alkmaar eenvoudig online uw e-bike bestellen in onze webshop. Uiteraard kunt u ook vanuit Alkmaar een bezoekje komen brengen aan onze showroom in Landsmeer. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te adviseren. Ook is het mogelijk gelijk een proefrit te maken. En wie weet bent u binnenkort de gelukkige eigenaar van een nieuwe e-bike van The Cool Biking Company!

Elektrische fiets in Alkmaar

Elektrische fiets in Alkmaar kopen

De e-bike: sportief en milieuvriendelijk

Steeds meer mensen in Alkmaar weten de e-bike te waarderen. Het is een sportief en comfortabel vervoermiddel. Een e-bike is flexibel, snel en een milieuvriendelijk alternatief voor bijvoorbeeld de auto. Bent u het zat om elke ochtend en avond in de file te staan? Wilt u niet meer hoeven wachten op bus of trein in of naar Alkmaar?

Kies dan voor snel woon- werkverkeer, kies voor een elektrische fiets. Steeds meer jonge forenzen kiezen voor een e-bike. Wilt u meer informatie over de soorten modellen en mogelijkheden? Dan staan we bij The Cool Biking Company voor u klaar.

Ervaar zelf de mogelijkheden van Stromer

Een van de topmerken uit ons assortiment, waar we u graag mee willen laten kennismaken, is het Zwitserse Stromer. De Stromer e-bikes behoren tot de high-speed klasse. Deze e-bikes hebben een krachtige trapondersteuning, wat voor maximaal comfort zorgt. De mooi weggewerkte accu is snel oplaadbaar en een van de krachtigste uit de e-bike wereld.

Wilt u in een rechte streep naar 45 kilometer per uur kunnen fietsen? Wij demonstreren u graag de mogelijkheden van de Stromer e-bikes. Kom een keer een gratis proefrit maken op een van de Stromer e-bikes en ervaar zelf de functies van dit mooie merk.

E-bike fiets Alkmaar

E-bike fiets Alkmaar kopen

U kiest in Alkmaar toch ook voor The Cool Biking Company?

U maakt in Alkmaar altijd de juiste keuze wanneer u voor The Cool Biking Company kiest. En wel omdat:

  • Wij de de beste e-bike dealer zijn van de Benelux
  • Wij select partner van BOVAG zijn met de hoogste klanttevredenheid
  • Wij altijd eerlijk en deskundig advies geven
  • Wij ook voor u klaar staan met onderhoud en service
  • Wij diverse modellen rijklaar op voorraad hebben staan

U kunt eenvoudig uw nieuwe e-bike in Alkmaar online in onze webshop bestellen. Wilt u graag een gratis proefrit komen maken? Geen probleem! Ervaar zelf ons uitgebreide assortiment e-bikes en elektrische vouwfietsen.

Deskundig advies nodig?

Wilt u deskundig advies? Of wellicht een proefrit maken op een van onze e-bikes? Kom dan vanuit Alkmaar een bezoekje brengen aan onze prachtige showroom in Landsmeer.

Heeft u vragen over online bestellingen of wilt u gewoon wat advies inwinnen? Bel ons dan op telefoonnummer 020-7722130 of bel info@thecoolbikingcompany.nl. Wie weet bent u in Alkmaar binnenkort de eigenaar van een gloednieuwe e-bike!

Elektrische fiets Alkmaar