KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

The Cool Biking Company levert Gocycles aan Arriva

De elektrische vouwfietsen die vervoerdersmaatschappij Arriva inzet in het kader van optimale mobiliteit zijn van het Engelse merk Gocycle. Deze zijn via Leasefiets geleverd door The Cool Biking Company.

Arriva biedt op meerdere plaatsen deelfietsen aan, waarmee de zogenaamde ‘last mile’ afgelegd kan worden. In Friesland en Groningen is recentelijk het project Bike&go van start gegaan.

Bekijk de video

Gocyle Project

Speciale lockers in Leeuwarden en Groningen

Arriva biedt al langer deelfietsopties aan in Limburg, Zuid-Holland en Noord-Brabant, maar in Friesland en Groningen is een eigen project van Arriva van start gegaan, 
Bike&go is een concept van Arriva dat bestaat uit 16 elektrische vouwfietsen met acht fietsen op station Leeuwarden en acht fietsen op station Groningen. De zestien deelfietsen zijn te vinden in de daarvoor gebouwde lockers op de stations. Reizigers kunnen daar de fiets pakken en naar hun bestemming rijden. De fiets moet op dezelfde locatie worden opgehaald en ingeleverd. Reserveren kan via de app van glimble.

In de samenwerking het Arriva Bike&go levert The Cool Biking Company niet alleen de leasefietsen van Friesland Lease, ze verzorgen ook de reparaties en het onderhoud van de deelfietsen.

Project Ariva Gocycle en The Cool Biking Company
Gocycle

Vouwfiets speciaalzaak van de Benelux

The Cool Biking Company concentreert zich op de markt van e-bikes, speed pedelecs en vooral ook (elektrische) vouwfietsen, die zowel online als in de showroom in Landsmeer verkocht worden. Wij zijn 1 van de best gesorteerde vouwfiets-speciaalzaak van de Benelux. Met trots mogen we ons select-dealer noemen van o.a. Gocycle.