KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

E-Bike opstapdagen 2024

The Cool Biking Company E-Bike opstapdagen 2024

Tijdens de E-bike opstapdagen van The Cool Biking Company vertellen onze E-bike en vouwfiets experts u alles over de elektrische fiets en krijgt u vakkundig advies over de e-bike of vouwfiets die het beste bij u past.

U kunt vrijblijvend een proefrit maken op de modellen die wij voor u hebben klaar. Zo krijgt u de kans om de E-bikes en vouwfietsen écht te ervaren. Noteer vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 in uw agenda en komt langs voor een waar E-bike spektakel. Want tijdens deze opstapdagen profiteert u van hele hoge extra kortingen.

Tip: Ook aan de kinderen wordt gedacht. Springkussens en ander vertier staat allemaal klaar, zodat u rustig uw nieuwe E-bike, vouwfiets of E-bakfiets kunt uitzoeken!

The Cool Biking Company Sale actie event

Urban Arrow Roadshow | Special Event

De Urban Arrow Roadshow komt langs bij The Cool Biking Company. Het event om deze E-bakfietsen te testen en te vergelijken. Tijdens dit Event nodigen we u uit om een testrit te maken op onze verschillende E-bakfietsen. Daarnaast staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van tips en trucs te voorzien. Vergeet niet uw ID mee te namen als u een proefrit wil maken. Komt u ook langs? Speciaal op deze dag bieden wij extra kortingen en pakketten aan om u een geweldige fietservaring voor de hele familie te geven.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken om uw nieuw E-bike, vouwfiets of E-Bakfiets te kopen? Vul hieronder uw gegevens in en een voorkeursdag en tijd. Wij reageren zo spoedig mogelijk terug en nemen graag de tijd voor u om u te voorzien van uw nieuwe fiets.