KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

Elektrische vouwfiets kopen? Profiteer van veel voordelen!

Van de fiets naar de vouwfiets. En nu is er zelfs een elektrische vouwfiets op de markt! Al die ontwikkelingen blijven verbazingwekkend. Een vouwfiets had ten opzichte van de fiets al flink wat voordelen. Zo mocht de vouwfiets gratis mee met het openbaar vervoer en kunt u hem gemakkelijk meenemen op vakantie of als u er een dagje op uit wilt. De elektrische vouwfiets breidt deze voordelen nog verder uit. Want door een vouwfiets met ondersteuning, kost het u nog minder moeite om verder te komen. Het is daarom zeker aan te raden om een elektrische vouwfiets te kopen. Geloof ons, u wilt dan nooit meer anders. The Cool Biking Company vertelt u graag meer over de vele voordelen van een elektrische vouwfiets. Lees dus snel verder.

Grote afstanden overbruggen

Het voordeel van vouwfietsen is dus dat deze fietsen handig te vervoeren zijn. Zowel in het openbaar vervoer als met de auto. Wie een vouwfiets meeneemt in het openbaar vervoer, heeft in de meeste gevallen de fiets nodig om van het station af nog een afstand te overbruggen. Door een elektrische vouwfiets te kopen, wordt dit laatste stukje fietsen naar uw werk of huis kinderspel. Dankzij de ondersteuning kost het u haast geen inspanning. U kunt er zelfs grotere afstanden door overbruggen. En dat zonder dat u bezweet overkomt!

De voordelen van een elektrische vouwfiets

Gratis parkeren

Werkt u op een plek waar u moet betalen voor het parkeren? Door uw auto wat verder weg te zetten en de laatste kilometers met de elektrische vouwfiets af te leggen, kunt u flink wat kosten besparen! En u kunt zo toch nog comfortabel uw einddoel bereiken.

Ontdek de mooiste plekken in uw vrije tijd

Houdt u van fietsen in uw vrije tijd? Met een elektrische vouwfiets kunt u overal naartoe. De fiets is namelijk makkelijk te vervoeren in de auto, waardoor u verschillende mooie plekken kunt opzoeken om daar eens lekker een rondje te fietsen. U heeft geen last van tegenwind, hoeft niet bang te zijn om vermoeid te raken of op te zien tegen een lange terugweg. Dankzij een elektrische vouwfiets is fietsen altijd leuk. En wordt uw wereld veel groter! Dat is natuurlijk ook het geval wanneer u lekker op vakantie gaat. Neem de elektrische vouwfiets mee in uw camper, caravan of achter in de auto en u kunt overal naartoe fietsen!

Elektrische vouwfiets kopen bij The Cool Biking Company

Bent u door de vele voordelen van een elektrische vouwfiets overtuigd? En wilt u ook graag een elektrische vouwfiets kopen? Dan bent u bij The Cool Biking Company aan het juiste adres! Wij bieden u de keuze uit diverse merken, maten en kleuren vouwfietsen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 7735355.