KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

De elektrische vouwfiets: praktisch en comfortabel!

Ervaar de nieuwe elektrische vouwfietsen

Wellicht heeft u ze zelf al weleens voorbij zien komen in bus of trein: mensen die met een handige beweging hun vouwfiets inklappen en meenemen.
Of er nu een lange afstand afgelegd moet worden per fiets, of dat u een deel van de rit met een trein, bus of auto aflegt: de elektrische vouwfiets gaat waar u gaat!

Tegenwoordig wint de elektrische vouwfiets zelfs steeds meer aan populariteit. Forenzen, vakantiegangers maar ook mensen die in het bezit zijn van een boot weten het gemak van een elektrische vouwfiets steeds meer te waarderen.

De elektrische vouwfiets steeds populairder!

De elektrische vouwfietsen van The Cool Biking Company

Ideaal voor naar het werk

In Nederland is er een grote groep mensen die dagelijks de elektrische vouwfiets in combinatie met het openbaar vervoer gebruiken om van en naar het werk te reizen.

Zeker wanneer de werkplek toch net wat verder van het station ligt, is men met een elektrische vouwfiets snel ter plaatse.

Immers, er kan gemakkelijk door het verkeer gecruised worden en door de trapondersteuning ervaart men een hoop comfort!

Handig voor op vakantie

Echter is de vouwbare elektrische fiets ook een praktisch alternatief voor vakantiegangers. De fiets is gemakkelijk mee te nemen, niet zwaar en neemt weinig ruimte in. Ideaal voor een vakantie of weekendje weg.

Doordat de vouwbare e-bike makkelijk binnen kan worden opgeslagen, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over diefstal.

De compacte vouwfiets, gecombineerd met het gemak en de luxe van een e-bike maakt dat veel mensen tegenwoordig voor de vouwbare e-bike kiezen.

De elektrische vouwfiets steeds populairder!

✔  Allernieuwste technologie    Neemt weinig ruimte in    Super strak design     Ideaal voor naar het werk

De elektrische vouwfietsen

Het juiste advies bij The Cool Biking Company

Bij The Cool Biking Company verkopen we online en in onze showroom diverse soorten elektrische vouwfietsen.

Het juiste advies is extra belangrijk bij deze vorm van fietsen. Heeft u vragen over het assortiment? Of wilt u weten welke vouwbare e-bike geschikt is?

Neem dan gerust eens contact op met The Cool Biking Company, zodat we u het juiste advies kunnen geven en u zelfs een gratis proefrit kunt maken. Hopelijk snel tot ziens!

[vcex_button url=”https://thecoolbikingcompany.com/product-categorie/elektrische-vouwfietsen/” size=”medium” align=”center” custom_background=”#9c5da0″ custom_color=”#ffffff” icon_left=”fa fa-angle-double-right”]Bekijk onze collectie[/vcex_button]
[vcex_woocommerce_loop_carousel arrows_position=”default” include_categories=”169″]