KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

Dahon vouwfietsen

Dahon vouwfietsen kopen | Kies voor The Cool Biking Company

Als je op zoek gaat naar een vouwfiets kom je al snel uit bij het merk Dahon. Met Dahon vouwfietsen zit en fiets je altijd goed. Uiteraard levert ook The Cool Biking Company deze vouwfietsen, zowel standaard als elektrische uitvoeringen van dit bekende merk.

Voordelen vouwfietsen Dahon

Je vraagt zich af waarom u zeker eens voor een vouwfiets van Dahon zou moeten kijken? Eén van de voordelen van Dahon vouwfietsen is dat ze erg snel op te vouwen zijn, sommige zelfs binnen tien seconden. Daarnaast zijn het echte lichtgewicht fietsen en draag je ze makkelijk mee.

Vouwfiets specialist

Dahon is niet zomaar een vouwfietsen leverancier. Nee, Dahon heeft in ruim dertig jaar miljoenen vouwfietsen verkocht. Ze blijven bescheiden maar mogen zichzelf gerust de grootste specialist op het gebied van vouwfietsen ter wereld noemen. Het is dus niet voor niets dat The Cool Biking Company erg graag vouwfietsen Dahon aan je levert. Dahon staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Design = design

Naast de eerder genoemde voordelen hebben Dahon vouwfietsen nog een paar in het oog springende kenmerken. Om hun opvallende design kunt u eigenlijk niet heen en hun toegepaste technieken zijn slim en doordacht. Vouwfietsen Dahon hebben ook erg fijne rijeigenschappen. Fiets je in alle weersomstandigheden? Dahon spatborden zorgen voor een uitstekende bescherming, ook op erg regenachtige dagen. Over bescherming gesproken: vouwfietsen Dahon neem je makkelijk mee naar binnen. Daar maakt je Dahon waarschijnlijk geen kans om gestolen of vernield te worden.

Een vouwfiets voor iedereen

Vouwfietsen Dahon zijn er voor iedereen. Ze zijn niet voorbehouden aan mensen die hem gebruiken voor dagelijks woon-werk verkeer. Nee, ook als u graag langere toertochten maakt of een vouwfiets zoekt voor je vakantie per boot of in je caravan: er zijn ook Dahon vouwfietsen voor deze doeleinden.

Dahon en The Cool Biking Company

The Cool Biking Company en Dahon zijn een mooi team. Dahon vouwfietsen staan garant voor jarenlang heerlijk fietsplezier. Bij The Cool Biking Company ben je verzekerd van vakkundig, specialistisch onderhoud. Wij zijn niet zomaar Select partner van BOVAG. Klanten geven ook niet zomaar gemiddeld een 9,5 als beoordeling. Dahon en The Cool Biking Company willen ook allebei altijd meer, altijd beter, in jouw belang.

Een proefrit én een goeie start

Natuurlijk maak je bij The Cool Biking Company een gratis proefrit op de Dahon vouwfiets van je keuze. Daarnaast kun je rekenen op het perfecte onderhoud van je fiets en op een uitstekende service van je leverancier, The Cool Biking Company.