KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

4 redenen om een elektrische bakfiets te kopen

We zijn allemaal bekend met de bakfiets. Een handige fiets met een grote bak voorop, waarmee u bagage kunt vervoeren. Maar hoe meer bagage u in de bak vervoerd, hoe zwaarder het fietsen wordt. En al helemaal als u ook nog eens wind tegen hebt. Het is dan flink zwoegen om van A naar B te komen. Zo gaat het plezier van het fietsen er wel af. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem, namelijk de elektrische bakfiets! De elektrische bakfiets is net zo praktisch als de ‘gewone’ bakfiets, maar met nog meer voordelen. The Cool Biking Company geeft u graag een aantal redenen om een elektrische bakfiets te kopen. Lees snel verder en ontdek wat deze fiets u biedt.

Ook lange afstanden mogelijk

Moet u een lange afstand afleggen met uw bakfiets? Dan kunt u beter kiezen voor een elektrisch exemplaar. Want met een elektrische bakfiets kunt u heel eenvoudig lange afstanden fietsen. Zonder dat het u moeite kost! U gaat namelijk als een speer. Zo bent u in een mum van tijd met uw bagage op bestemming.

Bepaal zelf hoe zwaar u fietst

Een andere reden om een elektrische bakfiets te kopen, is dat u zelf kunt bepalen hoe zwaar u wilt fietsen. Of juist hoe makkelijk u wilt fietsen. Moet u iets zwaars vervoeren? Dan zet u de versnelling gewoon wat hoger. Zo kost het u amper moeite.

Daarom om een elektrische bakfiets te kopen

Milieuvriendelijker dan de auto

Moeten er kleine boodschappen worden gedaan? Dan kunt u hier natuurlijk de auto voor pakken, maar dat is ontzettend slecht voor het milieu. U kunt beter met de fiets gaan. Nu snappen wij dat u niet met uw ‘gewone’ fiets boodschappen kunt meenemen. Met een bakfiets gaat dit al beter. En met de elektrische bakfiets wordt dit nog gemakkelijker! Even snel boodschappen doen is zo gedaan als u een elektrische bakfiets heeft. En het is nog beter voor het milieu ook!

Kinderen vervoeren

Er zijn ook elektrische bakfietsen te koop die groot genoeg zijn om kleine kinderen in te vervoeren. Dat is handig! En omdat de bakfiets elektrisch is, kost het u zelf weinig inspanning. Handig als u even met uw kinderen naar de stad wil. Of als u op bezoek wilt bij opa en oma. Met de elektrische bakfiets neemt u ze overal mee naar toe!

Elektrische bakfiets kopen bij The Cool Biking Company

The Cool Biking Company heeft elektrische bakfietsen in allerlei verschillende soorten en maten. Bekijk gerust eens ons assortiment om te zien of er een geschikte e-bakfiets voor u tussen zit. Heeft u vragen? Of wilt u graag meer informatie over elektrische bakfietsen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 7735355.