KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

Daarom kiest u voor een elektrische bakfiets!

De populariteit van de elektrische bakfiets groeit al jaren gestaag. Zowel jonge gezinnen als bezorgdiensten en kleine ondernemers kiezen dit duurzame en praktische vervoermiddel. The Cool Biking Company bespreekt in dit blog waarom kiezen voor een elektrische bakfiets slim is om te doen.

Kiezen voor duurzaamheid en een groenere toekomst

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een elektrische bakfiets is duurzaamheid. In vergelijking tot bromfietsen en scooters die doorgaans rijden op fossiele brandstoffen stoten elektrische bakfietsen geen schadelijke uitlaatgassen uit, wat ze tot een milieuvriendelijke keuze maakt.

Praktisch en veelzijdig

Een elektrische bakfiets biedt u een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Ze zijn uitgerust met een ruime bak aan de voorkant waarin u boodschappen, kinderen, huisdieren of zelfs goederen voor uw bedrijf kunt vervoeren. Het robuuste ontwerp van de bakfietsen kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende behoeften, waardoor ze een uitstekend alternatief zijn voor auto’s in stedelijke gebieden met druk verkeer.

Gezondheid en welzijn

Naast de grote milieuvoordelen zijn elektrische bakfietsen ook goed voor de gezondheid als het gaat om lichaamsbeweging. Sterker nog: met elektrische trapondersteuning wordt het nog gemakkelijker om heuvels op te rijden en lange afstanden af te leggen. Door regelmatig te fietsen verbetert u uw conditie, vermindert u stress en geniet u van de frisse lucht en de omgeving om u heen.

Voordeliger dan auto rijden

Het hebben en het rijden van een auto is tamelijk aan de prijs. Met kosten voor brandstof, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting bent u met een auto niet echt voordelig uit. De elektrische bakfiets daarentegen levert u dus een flinke besparing op voor de lange termijn. Bovendien bieden sommige steden subsidies of belastingvoordelen voor het gebruik van milieuvriendelijke vervoermiddelen, wat het wellicht nog aantrekkelijker maakt om voor een elektrische bakfiets te kiezen.

Mobiliteitsverbetering in de steden

Steden over de hele wereld worden geconfronteerd met toenemend fileleed en luchtvervuiling. Elektrische bakfietsen kunnen een integraal onderdeel worden van de probleemoplossing. Door meer mensen aan te moedigen om de auto te laten staan en over te stappen op elektrische bakfietsen, kunnen we de mobiliteit in steden verbeteren en bijdragen aan een schonere en gezondere leefomgeving. Dus, waar wacht u nog op? Stap op een elektrische bakfiets en ervaar zelf de voordelen van deze innovatieve mobiliteitsoplossing.

Elektrische bakfiets kopen?

Wilt u ook een elektrische bakfiets kopen? Neem bovenstaande overwegingen zeker mee bij het kiezen van uw bakfiets! Voor vragen of bij interesse in een elektrische bakfiets, kunt u vrijblijvend contact opnemen met de specialisten van The Cool Biking Company. Bekijk onze collectie online of kom langs in onze showroom. Voor vragen belt u naar 085 773 53 55.