KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

Bakfiets met 2 wielen | Ideale stadsfiets

Bent u vaak in de weer op de fiets om de kinderen te halen en te brengen? Als u ook nog eens in een grote en drukke stad woont, weet u als geen ander dat het een hele uitdaging kan zijn om met twee kinderen op de fiets veilig en goed te fietsen. Hoe meer ballast u met u meedraagt hoe lastiger het immers is om recht te blijven fietsen en botsingen te voorkomen. Als deze situatie voor u herkenbaar is, is een bakfiets met 2 wielen dé oplossing voor u. The Cool Biking Company vertelt u er in dit blog alles over.

De ideale fiets

Met een bakfiets met 2 wielen heeft u de ideale fiets voor u en uw kinderen te pakken. Vooral als u in de stad woont. Met deze wendbare en smalle fiets legt u eenvoudig de wat langere afstanden af met uw kinderen veilig en overzichtelijk voorin de bak.

Dat is niet alleen fijn voor u, maar ook voor uw kinderen prettig en leuk. Al met al is een bakfiets met 2 wielen dus de ideale fiets voor u en uw gezin.

Bakfiets met 2 wielen erg handig voor in de stad

Elektrische bakfiets

Overweegt u een elektrische fiets aan te schaffen? Er zijn ook elektrische bakfietsen met 2 wielen verkrijgbaar! In het geval van een elektrische bakfiets met 2 wielen, zit de motor meestal in het achterwiel. Deze wordt aangestuurd door een rotatiesensor bij de trappers. Wanneer u het achterwiel een complete rotatie laat maken, gaat de elektrische motor aan. In hoeverre deze motor u ondersteunt bepaalt u helemaal zelf door de kracht die u met uw benen geeft. Hiermee hebben u en uw kinderen een soepele en natuurlijke fietservaring.

thecoolbikingcompany-URBAN ARROW© Shorty Kids 05
Urban Arrow Slider

Accessoires in overvloed

Met een bakfiets met 2 wielen heeft u standaard plek voor uzelf en twee kinderen. U kunt echter ook kiezen voor een extra bankje om zitplek te maken voor nog eens twee kinderen. U kunt ook voor een Maxi-Cosi drager gaan voor juist één extra zitplek. Zodra uw baby 3 maanden oud is, mag deze immers mee in een bakfiets. Er zijn daarnaast nog vele andere accessoires die u toe kunt voegen aan uw bakfiets. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een:

  • Babyschaal
  • Peuterstoel
  • Kleuterzitje
  • Kussen
  • Regentent
  • Zonnedak
  • Anti-slipmat
  • Bakfietshoes
  • Afdekhoes
urban_arrow_sfeer
thecoolbikingcompany-URBAN ARROW© Family 2020 22

Meer informatie bakfiets met 2 wielen

Wilt u uw kinderen eenvoudig, snel en veilig in de stad kunnen vervoeren per fiets? Dan is de bakfiets met 2 wielen ideaal voor u. Wilt u liever de elektrische variant? Misschien is een urban arrow e-bakfiets dan iets voor u? De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem voor vragen gerust contact op met ons. U bereikt ons telefonisch via 085 – 7735355. U bent ook van harte welkom om eens langs te komen in onze showroom!