KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Winkel
Aanbieding!
Aanbieding

Victoria MANOC 5

Oorspronkelijke prijs was: €5.299,00.Huidige prijs is: €4.999,00.

Met de Victoria MANOC 5 Enviolo elektrische trekkingfiets haal je een betrouwbare, comfortabele en stijlvolle e-bike in huis. Dankzij de krachtige motor, het traploze versnellingssysteem en het hoogwaardige design zul je altijd genieten van moeiteloze fietstochten. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of een sportieve uitdaging, deze elektrische trekkingfiets biedt voor iedereen wat wils. Bestel de Victoria MANOC 5 nu en ontdek zelf het plezier en comfort van deze geweldige elektrische fiets!

Deze fiets bevat een belt-drive (riemaandrijving) in plaats van een ketting. Een belt-drive is onderhoudsvriendelijk, stiller dan een ketting en gaat vaak 2 tot 3 keer langer mee. Ook is een belt-drive lichter in gewicht. De belt-drive is niet te repareren zoals een ketting, maar moet in zijn geheel worden vervangen.

Slechts 2 resterend op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Victoria MANOC 5 Enviolo elektrische trekkingfiets
Wil je genieten van ultiem comfort tijdens al je fietstochten? De Victoria MANOC 5 Enviolo elektrische trekkingfiets is de perfecte metgezel voor avontuurlijke fietsers zoals jij. Deze elektrische trekkingfiets combineert geavanceerde technologieën met een stijlvol design en biedt jou de unieke ervaring van moeiteloos en comfortabel fietsen, waar je ook naartoe gaat.

Een krachtige en betrouwbare e-bike
De Victoria MANOC 5 is uitgerust met een hoogwaardig Bosch Performance CX motor, die een indrukwekkende kracht van 85 Nm levert. Dankzij de middenmotor wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over de fiets, zodat je altijd kunt genieten van een uitstekende stabiliteit en controle. Of je nu heuvels beklimt of lange afstanden aflegt, deze e-bike zorgt ervoor dat je altijd genoeg kracht hebt om moeiteloos vooruit te komen.

Traploos schakelen voor optimaal comfort
Met het ENVIOLO traploze versnellingssysteem kun je altijd de juiste versnelling vinden, ongeacht de omstandigheden. Het unieke ontwerp van dit systeem zorgt ervoor dat je soepel en zonder onderbrekingen kunt schakelen, waardoor je altijd in de meest comfortabele versnelling fietst. Of je nu hard trapt op de weg of langzaam door een heuvelachtig landschap rijdt, de Enviolo versnellingen passen zich automatisch aan jouw snelheid en inspanning aan.

Comfort en stabiliteit
De Victoria MANOC 5 is voorzien van een verende voorvork, wat zorgt voor extra comfort tijdens het rijden. Oneffenheden in het wegdek worden moeiteloos geabsorbeerd, zodat jij kunt genieten van een soepele en stabiele rit. Daarnaast is het zadel van Selle Royal van hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor optimaal zitcomfort, zelfs tijdens lange fietstochten. De verstelbare stuurpen biedt je de mogelijkheid om de ideale fietspositie te vinden, zodat je altijd in de meest comfortabele houding fietst.

Praktisch en veilig
De Victoria MANOC 5 is uitgerust met het populaire MIK systeem, waarmee je heel eenvoudig accessoires zoals fietstassen en een kinderzitje kunt bevestigen. Met de LED-verlichting via de accu ben je altijd goed zichtbaar, zowel overdag als ’s avonds. De hydraulische schijfremmen zorgen voor krachtige en betrouwbare remprestaties, zodat je altijd op tijd kunt stoppen, zelfs bij hoge snelheden.

Lange accuduur
De Bosch PowerTube accu heeft een capaciteit van 750 Wh, wat zorgt voor een indrukwekkende actieradius. Met deze accu kun je zonder zorgen lange fietstochten maken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen. Bovendien is de accu uitneembaar, wat het opladen nog gemakkelijker maakt.

Wielmaat28 inch
Frame typeDames
E-bike systeemBosch
Motor merkBosch
Model motorPerformance Line CX
Plaats motorMidden
Motor capaciteit85 Nm
Nominaal Vermogen250W
Maximumsnelheid25 km/h
SensorenTrapkracht, snelheid en Rotatie
E-bike displayBES3 Kiox 300
Trapondersteuning aantal4
Walk AssistJa
Accu typeLi-ION
Accu merkBosch
Plaats van accuIn Frame
Accu (Wh)750
Accu uitneembaarJa
Frame materiaalAluminium
Type versnellingsysteemNaaf
Merk versnellingsysteemEnviolo
Aantal versnellingenTraploos
VoorvorkVerend
AchterremHydraulische schijfrem
VoorremHydraulische schijfrem
ZadelpenVast (in hoogte verstelbaar)
StuurVerstelbaar
StuurpenVast
BelJa
Soort aandrijvingBelt-drive
PedalenAluminium
BandenContinental Contact Plus
VelgenMach 650
VoornaafShimano
AchternaafEnviolo
SpakenNiro
Voeding verlichtingVia accu
KoplampLED verlichting
AchterlichtLED verlichting
SlotContec Powerlock
BagagedragerMIK systeem
StandaardZijstandaard

Bezoek onze winkel of maak en afspraak voor een proefrit en ervaar het gemak van een e-bike. U kunt meerdere modellen en merken uittesten. U zult verstelt staan van het fietscomfort.

    Product: Victoria MANOC 5