KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Winkel
Aanbieding!
Aanbieding

Victoria MANOC 7

Oorspronkelijke prijs was: €5.799,00.Huidige prijs is: €5.299,00.

De Victoria MANOC 7 Enviolo elektrische damesfiets biedt een uitstekende balans tussen comfort, betrouwbaarheid en prestaties. Met geavanceerde functies zoals de Bosch Performance CX motor, het traploze ENVIOLO versnellingssysteem en de Bosch PowerTube accu, is deze fiets perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit, deze e-bike zorgt ervoor dat je altijd met een glimlach op je gezicht op je bestemming aankomt. Ontdek de Victoria MANOC 7 Enviolo elektrische damesfiets vandaag nog en ervaar de fantastische voordelen en het comfort dat deze e-bike te bieden heeft!

Deze fiets bevat een belt-drive (riemaandrijving) in plaats van een ketting. Een belt-drive is onderhoudsvriendelijk, stiller dan een ketting en gaat vaak 2 tot 3 keer langer mee. Ook is een belt-drive lichter in gewicht. De belt-drive is niet te repareren zoals een ketting, maar moet in zijn geheel worden vervangen.

Op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Victoria MANOC 7 Enviolo Elektrische fiets
Wil je genieten van comfortabele en moeiteloze fietsritten? Dan is de Victoria MANOC 7 Enviolo elektrische (dames-)fiets perfect voor jou! Deze e-bike combineert geavanceerde technologie met hoogwaardige componenten om jou een ongeëvenaarde rijervaring te bieden. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon de omgeving verkent, deze fiets zorgt ervoor dat je altijd in stijl en op tijd aankomt.

Betrouwbare Bosch Performance CX Motor
De Victoria MANOC 7 is uitgerust met een krachtige Bosch Performance CX motor met een vermogen van 85 Nm. Deze middenmotor levert directe en soepele ondersteuning, zodat je altijd moeiteloos kunt fietsen, zelfs op heuvelachtig terrein. Met de vier verschillende trapondersteuningsniveaus kun je zelf bepalen hoeveel ondersteuning je nodig hebt. Of je nu een extra boost nodig hebt bij het beklimmen van een steile heuvel of je wilt ontspannen cruisen, deze e-bike past zich aan jouw behoeften aan.

Geavanceerd Enviolo Naafversnellingssysteem
Het Victoria MANOC 7 model is voorzien van het ENVIOLO traploze versnellingssysteem. Dit systeem biedt een moeiteloze en soepele overgang tussen verschillende versnellingen zonder dat je hoeft te schakelen. Dit betekent dat je altijd in de juiste versnelling zit, ongeacht de snelheid. Daarnaast is het versnellingssysteem onderhoudsarm en duurzaam, zodat je jarenlang kunt genieten van probleemloos fietsplezier.

Comfort en Stabiliteit
De Victoria MANOC 7 is ontworpen met jouw comfort in gedachten. De verende voorvork zorgt voor een soepele rit, zelfs op hobbelige wegen. Het verstelbare stuur en het vaste stuurpenontwerp stellen je in staat om de ideale rijpositie te vinden die past bij jouw lengte en voorkeur. De Selle Royal zadel en de vaste zadelpen dragen bij aan het comfort, zelfs tijdens langere ritten.

Stijlvol en Praktisch Design
Deze elektrische damesfiets is niet alleen comfortabel en functioneel, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Het aluminium frame geeft de fiets een moderne uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een lichtgewicht en robuuste constructie. De fiets beschikt over het MIK-bevestigingssysteem, waarmee je eenvoudig accessoires zoals een bagagedrager of fietstas kunt bevestigen.

Veiligheid en Gemak
Veiligheid staat voorop bij Victoria. Daarom is de MANOC 7 uitgerust met hydraulische schijfremmen, zowel aan de voor- als achterkant, voor optimale remprestaties onder alle weersomstandigheden. Daarnaast biedt de LED-verlichting, gevoed door de accu, uitstekende zichtbaarheid, zodat je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Bosch PowerTube Accu

Wielmaat28 inch
Frame typeDames
E-bike systeemBosch
Motor merkBosch
Model motorPerformance Line CX
Plaats motorMidden
Motor capaciteit85 Nm
Nominaal Vermogen250W
Maximumsnelheid25 km/h
SensorenTrapkracht, snelheid en Rotatie
E-bike displayBES3 Kiox 300
Trapondersteuning aantal4
Walk AssistJa
Accu typeLi-ION
Accu merkBosch
Plaats van accuIn Frame
Accu (Wh)750
Accu uitneembaarJa
Frame materiaalAluminium
Type versnellingsysteemNaaf
Merk versnellingsysteemEnviolo
Aantal versnellingenTraploos
VoorvorkVerend
AchterremHydraulische schijfrem
VoorremHydraulische schijfrem
ZadelpenVast (in hoogte verstelbaar)
StuurVerstelbaar
StuurpenVast
BelJa
Soort aandrijvingBelt-drive
PedalenAluminium
BandenContinental Contact Plus
VelgenMach 650
VoornaafShimano
AchternaafEnviolo
SpakenNiro
Voeding verlichtingVia accu
KoplampLED verlichting
AchterlichtLED verlichting
SlotContec Powerlock
BagagedragerMIK systeem
StandaardZijstandaard

Bezoek onze winkel of maak en afspraak voor een proefrit en ervaar het gemak van een e-bike. U kunt meerdere modellen en merken uittesten. U zult verstelt staan van het fietscomfort.

    Product: Victoria MANOC 7