KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355
Nieuws

Waarom een vouwfiets?
5 goede redenen om een vouwfiets aan te schaffen

1. Ideaal om mee te reizen

Een vouwfiets mag u gratis meenemen in de trein en bus. Zo kunt makkelijk langere afstanden met het openbaar vervoer afleggen en kortere afstanden met de vouwfiets. Staat u veel in de file? Wilt u sneller naar uw werk? Dan is de vouwfiets voor u zeker een oplossing voor een forens. Behalve dat u veel kosten gaat besparen op diesel of benzine bent u ook vaak sneller op uw werk omdat u de files ontwijkt. Wanneer u de trein instapt dan kunt u gemakkelijk uw ingeklapte vouwfiets opbergen en weer gebruiken wanneer u de trein uitstapt.

2. Ook voor een stedentrip

Gaat u wel is op stedentrip? Een dagje of een weekendje weg? Dan is ook een vouwfiets een uitkomst. U zet bijvoorbeeld de auto aan de rand van de stad en gaat u verder op de vouwfiets. Zo kunt op uw eigen tempo en zonder (hoge) parkeerkosten de stad verkennen. Natuurlijk kunt ook de trein nemen zodat u in het hart van de stad kan uitstappen en vanaf hier comfortabel de stad kunt verkennen. Langere afstanden in de stad worden een gemak omdat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer , (parkeer) kosten en niet hoeft te lopen.

Stedentrip Parijs: Eifeltoren > Notre Dame binnen 20 minuten!

3. Extra fit

Wanneer u ervoor kiest om de vouwfiets te gebruiken dan zult u het gelijk fysiek merken. Gaat u veel met de auto en openbaar vervoer? Wanneer u meer gebruik maakt van de vouwfiets dan krijgt u op korte termijn meer energie omdat u meer beweegt in plaats van de auto gebruikt.

U merkt het uiteindelijk aan uw conditie en wellicht op langer termijn mentaal. U wordt fitter en wellicht besluit om nog meer uw vouwfiets te gaan gebruiken, zodat grotere afstanden steeds makkelijker worden.

4. Eenvoudig in gebruik

In een mum van tijd hebt u hem ingevouwen en weer uitgeklapt. Dat is waar het bij een vouwfiets omgaat, mobiliteit, comfortabel en kwaliteit. Vouwfietsen zijn uitermate geschikt om mee te reizen.

Tussen het overstappen moet de vouwfiets makkelijk te bedienen zijn en licht van gewicht. Zo kunt makkelijk de combinatie maken tussen reizen met het openbaar vervoer of auto en verder reizen met de vouwfiets.

Ook kunt u met gemak uw fiets naar een binnenlocatie meenemen. Zo voorkomt u diefstal en schade aan uw fiets omdat deze ergens buiten staat, tegen een hek in het openbaar, “klaar voor de grijp”. Omdat de vouwfiets eenvoudig opvouwbaar is, licht in gewicht en geschikt is voor  een bijbehorende vouwfietstas, zult u snel gaan kiezen voor het reizen (naar werk) met uw nieuwe vouwfiets.

5. Stijlvol en milieuvriendelijk

In de loop van de jaren is de vouwfiets verder ontwikkeld. De vouwfiets wordt steeds populairder en stijlvoller. Naast dat de vouwfiets erg handig is in gebruik, is de vouwfiets ook een mooie blikvanger geworden. Kleuren, formaten en techniek, u heeft meer keuze in de mogelijkheden van een vouwfiets. Zo kunt ook kiezen voor een elektrische vouwfiets of bijpassende accessoires die het fietsen nog prettiger en comfortabeler maken.

Staat u er wel eens bij stil dat een vouwfiets een hele grote bijdrage levert aan het milieu? Kunt u de auto laten staan en een vouwfiets gebruiken? Trappen in plaats van gassen? Het is misschien niet het eerste voordeel wat bij u te binnenschiet, maar wel een hele belangrijke. Een vouwfiets is uiterst duurzaam en heel milieuvriendelijk.

Reist u veel en wilt u comfortabel fietsen? Wilt u tevens meer bewegen, extra fit te worden met een knipoog naar een milieuvriendelijke oplossing? Dan is een stijlvolle vouwfiets van The Cool Biking Company echt iets voor u.

Waarom een vouwfiets kopen bij The Cool Biking Company?

Sinds 1981 is The Cool Biking Company hét aanspreekpunt voor vakkundig advies voor uw (elektrische) vouwfiets. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot de best gesorteerde vouwfiets-speciaalzaak van de Benelux! Wij bieden u een ruime keuze uit vouwfietsen en e-bikes. Bij ons vindt ook u vooral kwaliteit, stijlvolle en unieke vouwfietsen terug. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Kortom : The Cool Biking Company is dé beste specialist om uw nieuwe fiets te bestellen, zowel online als in onze showroom

[vcex_button url=”https://thecoolbikingcompany.com/product-categorie/vouwfietsen/” size=”medium” custom_background=”#93619c”]Bekijk onze vouwfietsen[/vcex_button]
[vcex_woocommerce_loop_carousel arrows_position=”default” include_categories=”169, 159″]