KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

VEILIG EN BETROUWBAAR

TNT, DHL en DPD hebben bewezen betrouwbaar en voorzichtig om te gaan met onze artikelen. Dat is de reden waarom The Cool Biking Company afhankelijk van waar de zending naartoe moet met de voordeligste van deze 3 vervoerders verzendt!

Alle fietsen worden afgemonteerd verzonden. Wij dragen zorg voor de juiste verpakking zodat de fiets onbeschadigd bij u wordt afgeleverd.

The Cool Biking Company berekent u slechts een klein deel van de verzendkosten door, slechts € 10,- voor een vouwfiets binnen Nederland. In verband met het rijklaar maken van de fietsen dient u rekening te houden met ongeveer 48 uur levertijd, afhankelijk van de tijd van bestellen of een tussenliggend weekend. Als u in het weekend besteld, verwerken wij de order op de eerste dinsdag, omdat we zondag en maandag gesloten zijn.

Wij verzenden onze fietsen uiteraard wereldwijd. Door ons volume en onze goede contractafspraken verzenden wij zeer voordelig! De verzendkosten naar België bedragen slechts € 10,- voor een vouwfiets. Wilt u een prijsopgave voor verzending? Mail naar info@thecoolbikingcompany.nl

Wij verzenden uw bestelling zo snel als mogelijk na ontvangst van de betaling. Voldoet je bestelling niet aan je wensen? Dat kan gebeuren en uiteraard mag je alles binnen 14 dagen retourneren. Retourzendingen zijn voor eigen rekening.
(Alle informatie staat uiteraard in onze leveringsvoorwaarden)

Afhalen kan ook. Om er zeker van te zijn dat de (vouw-)fiets van uw keuze afgemonteerd klaar staat graag vooraf telefonisch een afspraak te maken. U kunt de fiets afhalen in de Van Beekstraat 7, 1121 ND Landsmeer.

[templatera id=”125229″]