KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

ROUTEBESCHRIJVING

Hoe kom ik bij The CoolBikingCompany?

The CoolBikingCompany is héél goed bereikbaar.

Met openbaar vervoer:
Indien u met de trein reist gaat er vanaf Centraal Station Amsterdam 4 x per uur een bus naar Landsmeer, het station verlaten aan de achterzijde ( perron 15) daar vind u als u met de roltrap omhoog gaat de busterminal. De reistijd is ongeveer 15 minuten met busnummer 125 of 319.

U stapt uit in Landsmeer bij halte: van Beekstraat, dan is het nog 50 meter lopen naar de winkel, van Beekstraat 7. Met uw nieuw aangeschafte vouwfiets fietst u in 16 minuten terug naar CS. U komt dan weer terug bij C.S. aan de IJzijde, perron 15 waar u in de bus bent gestapt.

Met de Auto: Landsmeer ligt aan de rondweg Amsterdam, afslag S117. Dat is uit het zuiden komend de 2e afslag ná of vóór de Coentunnel. Vanuit het Noorden houdt u ”Amersfoort” aan ( voor de Coentunnel links aanhouden) 2e afslag)

Na de afrit “Landsmeer” aanhouden, het centrum van Landsmeer bereikt u na het verlaten van de afrit in ongeveer 2 minuten. Bij het kruispunt rechtsaf, de winkel is dan na 100 meter aan de linkerkant, een gratis zeer ruime parkeerplaats is achter de winkel.