KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

DE COOLSTE BIKES
VOOR DE BESTE PRIJS
EN DE MEEST COMPLETE SERVICE.

The Cool Biking Company wordt gedreven door een simpel idee: jou de coolste bike leveren tegen de best mogelijke prijs. Wij zijn de beste plek om je nieuwe fiets te bestellen, zowel online als in onze showroom in Landsmeer.

Wat maakt The Cool Biking Company uniek?
Wij zijn de best gesorteerde vouwfiets-speciaalzaak van de Benelux! Bijna alles wat op de site wordt getoond staat is ook rijklaar voor je in de winkel, alle topmerken bij elkaar!  Wij zijn select-dealer van Brompton, Gocycle en Dahon en hebben wij vele modellen op voorraad. Dat is uniek in Nederland en omstreken. Ook zijn wij select-dealer van Birdy, Tern, Riese & Müller en Qwic. Zoveel keuze vind je nergens.

The Cool Biking Company is High-speed e-bike-center voor o.a. Riese & Müller 45km fietsen. Wij hebben deze snelle elektrische fietsen rijklaar voor een proefrit voor je in de winkel staan.

Select partner van BOVAG met de hoogste klanttevredenheid van Nederland onder BOVAG leden

The Cool Biking Company is 5 dagen per week geopend en topmonteurs staan voor je klaar om eventuele probleempjes razendsnel voor je op te lossen.

Reken daarboven op een eerlijk en vakkundig advies. Wij zijn sinds 1981 actief. Iedere dag weer streven we hiernaar want we willen graag dat je nog een keer terugkomt en je vrienden meebrengt. Perfectie in alles wat we doen. Dit is de drijfveer achter ons succes en zorgt voor happy cool bikers!

The Cool Biking Company – More than just an internet store!

[vcex_spacing size=”40px”]