KLANTENSERVICE +31(0)85-7735355

QWIC MIRA Daily

De QWIC MIRA Daily is de ideale e-bike voor een actieve levensstijl. Wat er ook op je programma staat, met deze veelzijdige e-bike kom je elke dag met stijl door. Breng je kinderen naar school en rij daarna door naar je werk. De Mira Daily beschikt over een kettingaandrijving. Deze aandrijving werkt efficiënt, is voordelig en heeft een hoog rendement. Het frame heeft een comfortabele lage instap. Je plaatst en verwijdert eenvoudig de akku dankzij het draaglusje.

+ accu 522 wh in frame
+ accu upgrade van 522 wh naar 756 wh nu van € 420,- voor € 350,-
+ lage instap
+ middenmotor
+ riemaandrijvng (belt)
+ maat medium (48 cm)
+ kleur sage green

 

QWIC MIRA Tour

De QWIC MIRA Tour is met zijn strakke design en de comfortabele fietservaring elke rit onweerstaanbaar. Het frame heeft een comfortabele lage instap. Je plaatst en verwijdert eenvoudig de accu dankzij het draaglusje. Waar je ook heenfietst, de Mira Tour is elke route de baas. De 80 Nm middenmotor zorgt ook bij langere ritten voor krachtige ondersteuning. Door rechtop te zitten  ontspant je bovenlichaam zich en houd je een goed overzicht op de weg.

+ accu 522 wh in frame
+ accu upgrade van 522 wh naar 756 wh nu van € 420,- voor € 350,-
+ lage instap – unisex fiets
+ middenmotor
+ riemaandrijvng (belt)
+ maat large (54 cm)
+ kleur dessert copper

 

QWIC Premium I Auto

De QWIC Premium i+ Auto is uitgerust met een automatisch versnellingssysteem. Je stelt de ideale rijsnelheid in op je console en het systeem schakelt automatisch de versnelling automatisch afhankelijk van jouw rotatiesnelheid. Op deze manier rijd je altijd in de optimale versnelling, of je nou bergop of bergaf gaat. Deze technologie maakt schakelen makkelijker en comfortabeler dan ooit tevoren.

+ maat large
+ kleur jet black
+ accu 417 Wh in frame
+ middenmotor
+ automatische versnelling
+ QWIC display

QWIC Premium i MN7.2

De QWIC Premium i MN7.2 is comfortabel, praktisch en chic. Deze e-bike is gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. De accu van de Premium i MN7.2 is prachtig geïntegreerd in het frame, Dit geeft deze e-bike een luxe uitstraling. Hoeveel km kun je met een volle Premium i MN7.2 accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:
400 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 70 km
540 Wh accu → gemiddeld 95 km

+ kleur ‘jet black’ of stone lilac
+ maat small (46 cm), medium (49 cm) of large (54 cm)
+ accu in frame
+ middenmotor
+ 7 versnellingen
+ LCD console
+ meerprijs accu upgrade van 400wh naar 540wh is nu van € 270,- voor € 200,-

 

QWIC Premium I MN7+ belt (riemaandrijving)

De QWIC Premium I MN7+ belt (riemaandrijving) is bij uitstek een e-bike voor de fietser met oog voor detail. Deze e-bike beschikt over de prijswinnende Bafang M420 middenmotor met kracht– en rotatiesensor, wat zorgt voor een krachtige en natuurlijke rijervaring. (In 2020, het jaar van lancering, werd dit innovatieve model bekroond tot winnaar van de AD Fietstest 2020).

+ accu in frame
+ middenmotor
+ 7 versnellingen
+ riemaandrijving – belt
+ QWIC display
+ maat medium (49 cm) en large (54 cm)
+ kleur walnoot bruin

 

QWIC Premium MN7D

De QWIC Premium MN7D heeft een luxe afwerking. De stille motor en uitneembare accu maken deze e-bike tot een zeer comfortabele elektrische fiets voor het vlakke terrein.

+ 625 wh – accu in bagagedrager
+ middenmotor
+ 7 versnellingen
+ LCD console
+ medium L/XL (54 cm)